Renaşte nataţia gălăţeană! Puştii de la Viva Sport, protagonişti la Cupa Bacăului

Renaşte nataţia gălăţeană! Puştii de la Viva Sport, protagonişti la Cupa Bacăului
Ioana Harabagiu, alături de antrenoarea Mihaela Hodină
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înotătorii gălăţeni la Viva Sport Club s-au aflat printre principalii protagoniştii ai Cupei Bacăului, competiţie pentru copii şi juniori mici (6-14 ani) la care au fost prezente aproape 20 de cluburi de profil din ţară.

Participând cu o delegaţie foarte numeroasă, din care au făcut parte 34 de sportivi, cei de la Viva Sport Club au terminat concursul de la Bacău cu un bilanţ remarcabil: 25 de clasări pe podium. Gălăţenii au fost cei mai prolifici în probele de ştafetă, unde au reuşit nu mai puţin de 16 clasări pe unul dintre primele trei locuri.

Vedeta clubului gălăţean la acest concurs a fost micuţa Ioana Harabagiu (8 ani), care a câştigat două probe, performanţă la care se adaugă şi o clasare pe locul trei. La aceeaşi categorie de vârstă s-a mai reuşit o victorie, în proba de ştafetă a băieţilor, performerii fiind Alexandru Mazilu, Octavian Lefter, Darius Neagu şi Eduard Forţu. Printre sportivii remarcaţi de antrenoarea Mihaela Hodină se numără şi Erica Iancu, înotătoarea de doar 6 ani clasându-se pe locul secund în proba de 50 de metri fluture şi pe a treia poziţie la 50 de metri bras.

Următoarea competiţie la care vor participa înotătorii acestui club va fi cea organizată în propria piscină (semiolimpică), la mijlocul lunii viitoare (15-16 decembrie), antrenoarea Mihaela Hodină spunând că se conturează un concurs naţional puternic, cu participarea a cel puţin 10 cluburi din ţară.

Citit 2759 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2012 22:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.