Premiile TV Galaţi în gala „Fair-Play”: Marius Pena, fotbalistul anului

Premiile TV Galaţi în gala „Fair-Play”: Marius Pena, fotbalistul anului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gala „Fair - play” – 2012, eveniment tradiţional organizat de colegii de la TV Galaţi la fiecare sfârşit de an şi în care Dan Pantea, realizatorul emisiunii „Fair – Play”, premiază performerii anului din sportul gălăţean, a avut loc luni seară.

Au fost acordate mai multe distincţii, pe mai multe secţiuni. Cel mai bun fotbalist din 2012 a fost desemnat atacantul Marius Pena, de la Oţelul Galaţi, grupare care a fost declarată „echipa anului”.

Premiul pentru „Cel mai bun conducător de club” i-a fost acordat lui Marian Adam, preşedintele clubului de dans sportiv Fantezia. În schimb, nu s-a mai acordat trofeului „cel mai bun sportiv al anului”

La categoria „Remarcaţii anului” au fost trei premii speciale.  Distincţia „Transfer de marcă”  i-a revenit handbaliste ucrainience Iryna Glibko, de la HC Danubius, dansatorii de la Fantezia, Raul Faliboga şi Loredana Buţea, vicecampioni mondiali în acest an, au primit premiul „Născuţi pentru Dans”, în timp ce fotbalistul junior de la FCM Dunărea, Adrian Moroşanu, a fost premiat cu titlul „Viitorul Dunărean”

De asemenea, s-au mai acordat şi cinci premii de excelenţă: Marius Stan – „primarul campion”; antrenorul Oţelului, Viorel Tănase – „Omul potrivit la locul potrivit”; fostul arbitru Nicolae Rainea – „Greu de egalat”, directorul Liceului Sportiv, Florin Păunescu – „Director de fotbalişti”; directorul general adjunct al FC Oţelul, Ilie Hagioglu – „Întotdeauna fair-play”.

Citit 2545 ori Ultima modificare Marți, 18 Decembrie 2012 23:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.