CSM Dunărea, start greoi în barajul pentru semifinalele Ligii Naţionale de Hochei

CSM Dunărea, start greoi în barajul pentru semifinalele Ligii Naţionale de Hochei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu jucătorii străini reveniţi în Galaţi abia cu două zile înaintea primului meci, CSM Dunărea a avut probleme sâmbătă, în primul meci cu CSS Miercurea Ciuc, la startul fazei de baraj pentru calificarea în semifinalele Ligii Naţionale. Deşi au început jocul cu o ofensivă totală şi au deschis scorul repede (min. 2) prin Persson, hocheiştii de la Dunărea au fost apatici şi s-au trezit conduşi cu 1-3 la prima pauză. Degringolada a continuat şi după doar opt minute din repriza a doua meciul era decis, ciucanii mărindu-şi avansul cu încă două goluri. S-a terminat cu scorul de 2-5, Persson marcând singurul gol din actual al treilea.

Ieri, în al doilea joc, lucrurile au stat cu totul altfel, CSM Dunărea revanşându-se cu o victorie la un scor categoric: 9-3. Ceva emoţii au fost doar în prima repriză. terminată cu avantaj minim pentru echipa gălăţeană (3-2), care s-a desprins în partea a doua (3-0 scorul reprizei). Marcatorii din meciul de ieri pentru Dunărea au fost Marcu, Adam Vylicil (3), Radim Kristan, Persson (2), Rossenberg şi Ţapu.

În clasamentul grupei de baraj, CSM Dunărea Galaţi rămâne pe locul patru, la distanţă de patru puncte de echipele de pe locul doi, CSS M. Ciuc şi Progym Gheorgheni, lideră fiind în continuare Steaua, deşi nu a jucat în prima etapă. Primele două clasate vor obţine calificarea în semifinale. În runda următoarea, Dunărea va evolua sâmbătă şi duminică în deplasare, contra celor de la Steaua.

Citit 1060 ori Ultima modificare Duminică, 06 Ianuarie 2013 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.