Coadă la biletele pentru meciul Oţelul – Steaua
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Coadă la biletele pentru meciul Oţelul – Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zeci de suporteri gălăţeni au luat cu asalt, încă de dimineaţă, casele de bilete din jurul stadionului „Oţelul”, pentru achiziţionarea tichetelor valabile pentru următoarele două jocuri ale roş-alb-albaştrilor de pe teren propriu, cu Steaua (luni, 1 aprilie) şi CS Severin (sâmbătă, 13 aprilie). Biletele au fost puse în vânzare cu începere de la ora 14.00 (până la ora 18.00), iar zilele următoare, casele de bilete sunt deschise de la ora 10.00, până la ora 18.00, în timp ce în ziua meciului programul e prelungi până la 21.30.

Preţurile biletelor sunt următoarele: 60 de lei la Tribuna I, 40 de lei la Tribuna a II-a, 20 de lei la Peluze şi 300 de lei la Tribuna Zero.

„Referitor la bilete, am legat două partide de pe teren propriu pe un singur tichet pentru că suntem conştienţi de afluenţa la jocul cu Steaua şi aşa consider că vom avea mai mulţi suporteri şi la meciul următor, cu Severin. E o măsură care se practică la mai multe cluburi şi care a dat roade până acum. Nu s-a exagerat nici la preţ, ba chiar sunt convins că la finalul jocului niciun spectator nu va pleca supărat de la stadion că a dat banii pe bilet”, a declarat Narcis Răducan, manager general al FC Oţelul.

De asemenea, Răducan a adăugat că s-au luat măsuri pentru a evita incidentele între suporterii celor două echipe. „Am luat şi măsuri de prevenire, am interzis fanilor echipei adverse să afişeze materiale cu însemnele clubului oponent, tocmai pentru a respecta clubul nostru şi tradiţia pe care o avem”.

Partida Oţelul – Steaua este programată luni, 1 aprilie, de la ora 21.30 (în direct pe DigiSport).

Citit 2168 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2013 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.