Handbalistele de la Danubius Galaţi evoluează, joi, la Braşov
Foto: Foto: Liviu Ghinea

Handbalistele de la Danubius Galaţi evoluează, joi, la Braşov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o pauză de aproximativ o lună, timp în care Naţionala României a participat la "Trofeul Carpaţi", handbalistele de la Danubius Galaţi revin, joi, într-un meci oficial.

În etapa a 18-a a Ligii Naţionale, jucătoarele pregătite de Alexandrina Soare vor înfrunta, în deplasare, ASC Corona Braşov. Partida va începe de la ora 17.30 şi va fi transmisă în direct la DigiSport 2 TV. Pentru această confruntare, Federaţia Română a delegat un cuplu de arbitri format din Octavian Fînaţă (Arad) şi Ştefan Hendrea (Maramureş).

Cea mai frumoasă victorie obţinută de "danubience" în acest sezon a fost chiar cea cu Braşovul, din turul campionatului, când s-au impus cu scorul de 25-24.

În cadrul rundei cu numărul 18 s-au disputat deja meciurile Oltchim Rm. Vâlcea - CSM Ploieşti 34-27 (rezultat în urma căruia formaţia chimistă şi-a asigurat cel de-al 19-lea tiltu din palmares) şi HC Zalău - HCM Roman 25-17. Joi vor mai avea loc partidele: HC Dunărea Brăila - CSM Bucureşti şi "U" Jolidon Cluj şi SCM Universitatea Craiova.

Citit 758 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2013 13:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.