Rugby Club Municipal Galaţi, în căutarea punctelor pierdute. Sâmbătă evoluează cu Stejarul Buzău
Foto: sursă foto: sportgalati.com

Rugby Club Municipal Galaţi, în căutarea punctelor pierdute. Sâmbătă evoluează cu Stejarul Buzău
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce meciul de debut în Divizia Naţională de seniori (liga a doua), de săptămâna trecută, al celor de la RCM Galaţi nu s-a jucat pentru că gălăţenii nu aveau înscrişi pe foaia de joc minimum cinci jucători sub 21 de ani, rugbiştii locali vor evolua sâmbătă, de la ora 13.00, pe teren propriu, împotriva celor de la RC Stejarul Buzău. Gafa întâmpinată runda trecută i-a costat pe gălăţeni o înfrângere la masa verde, 0-5 cu Poli Agro Iaşi, dar şi o penalizare cu un punct în clasamentul general din partea Federaţiei. Necazul din etapa precedentă a plasat deja echipa gălăţeană pe ultimul loc al clasamentului ligii secunde, cu minus un punct, iar acest fapt va îngreuna şi mai tare misiunea RCM-ului de a se salva de la retrogradare, obiectivul stabilit înaintea startului de sezon.

La finalul sezonului regulat, după cele 14 etape, echipele clasate pe locurile 1-4 vor juca în play-off pentru promovarea în Superligă, formaţia de pe primul loc promovează în prima ligă, iar echipa de pe locul secund va juca baraj cu locul 7 din eşalonul superior. Echipele clasate pe locurile 5-8 vor juca în play-out, după sistemul fiecare cu fiecare, meciuri tur-retur. La finalul partidelor din sistemul play-out, ultimele două echipe retrogradează în Divizia A (liga a treia).

Pentru jocul de sâmbătă, de la stadionul „Municipal”, antrenorului Marius Secuianu îi lipsesc în continuare cei patru tineri jucători, Costel Manolache, Cristian Boboc, Cosmin Tihan şi George Rusu, plecaţi cu naţionala U18 la Campionatul European.

Citit 864 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2013 12:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.