UPDATE Junioara gălăţeană Elena Andrieş, trei medalii la CE de haltere ale seniorilor

UPDATE Junioara gălăţeană Elena Andrieş, trei medalii la CE de haltere ale seniorilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE. La stilul aruncat, Elena Andrieş a ridicat 98 de kilograme şi a câştigat medalia de bronz. În urma rezultatelor obţinute la cele două stiluri, gălăţeanca a ajuns la 179 de kilograme, performanţă care i-a adus medalia de bronz şi la total. De precizat că Elena Andrieş a avut acelaşi rezultat la total cu ocupanta locului secund, pierzând medalia de argint din cauza unei diferenţe de greutate corporala de numai 30 de grame.


Performanţă senzaţională a gălăţencei Elena Andrieş la Campionatele Europene de haltere pentru seniori. Sportiva din Galaţi a reuşit la concursul desfăşurat în această seară, la stilul smuls, să ridice 81 de kilograme, al doilea rezultat al competiţiei şi să intre astfel în posesia medaliei de argint.

În minutele următoare, Elena Andrieş urmează să intre în concurs la stilul aruncat şi, evident, să lupte şi pentru medaliile care se atribuie la total. Tânara sportivă, legitimată la CSS Galaţi, are doar 18 ani şi jumătate, în condiţiile în care la haltere senioratul începe la vârsta de 23 de ani.

Vom reveni cu rezultatele finale ale concursului.

Citit 945 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2013 19:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.