Sportivii şi-au tras părinţii după ei, în bazin, la Cupa Primăverii la înot

Sportivii şi-au tras părinţii după ei, în bazin, la Cupa Primăverii la înot
În dreapta, Răzvan şi Mihaela Odihnă, locul trei la „ştafeta generaţiilor”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În piscina semiolimpică a celor de la Viva Sport Club a avut loc în week-end „Cupa Primăverii” la înot, competiţie rezervată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 13 ani la care au participat peste 120 de concurenţi de la 10 cluburi din ţară. Probele de concurs, parcurse diferenţiat în funcţie de categoria de vârstă, au fost cele de 25 m (bras, fluture), 50 m (liber, spate, bras, fluture) si 100 de metri (liber, spate, bras, fluture si mixt).

Gălăţenii de la Viva Sport au reuşit 79 de clasări pe podium în cele 64 de probe ale competiţiei, rezultate care i-au adus detaşat pe primul loc în clasamentul general pe cluburi, cu 153 de puncte. Pe locul secund au fost cei de la clubul Laguna Constanţa (88 p) iar pe trei sportivii de la Delphin Constanţa (75 p).

Câştigătorilor fiecărei categorii de vârstă, desemnaţi în urma însumării punctelor obţinute la toate probele, le-a fost oferită Cupa Primaverii, printre campioni aflându-se şi trei sportive din Galaţi: Elena Mândru (copii născuţi în 2004), Ana Pascu (2005) şi Luana Erika Iancu (2006).

Copii şi-au atras şi părinţii în concurs, competiţia încheindu-se cu cea mai populară probă, „ştafeta generaţiilor” (2x50 m liber), la startul căreia s-au aflat nu mai puţin de 41 de perechi (26 din Galaţi) formate dintr-un părinte şi un copil. Dintre gălăţeni, cea mai bună clasare au avut antrenoarea de la Viva, Mihaela Hodină, şi fiul Răzvan, care au încheiat pe locul trei.

Premierea a fost făcută de foştii poloişti gălăţeni Gheorghe Stoian şi Mircea Dragu.

Citit 1488 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2013 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.