Petre Grigoraş a revenit în Galaţi pentru a discuta despre viitorul echipei

Petre Grigoraş a revenit în Galaţi pentru a discuta despre viitorul echipei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Petre Grigoraş, aflat în concediu medical după o intervenţie chirurgicală suferită în urmă cu câteva săptămâni, a fost prezent la antrenamentul Oţelului din această seară. Tehnicianul gălăţenilor a declarat că starea sa de sănătate este stabilă, însă nu ştie încă dacă va continua din vară cu Oţelul.

„Mă simt foarte bine momentan. Nu-s 100% refăcut, dar din vară sunt apt să-mi reiau activitatea. Am urmărit meciurile Oţelului, am ţinut legătura permanent cu staff-ul tehnic. Jucătorii mi-au testat rezistenţa, mi-au dat momeală că sunt morţi fotbalistic, dar apoi au dovedit caracter şi au reuşit să câştige la Mediaş şi cu Ceahlăul după ce au fost conduşi.

Îmi doresc ca în sezonul următor să ţintim mai mult decât salvarea de la retrogradare, nu-i un obiectiv care să ne facă cinste. Pentru a ne clasa pe un loc de cupă europeană trebuie completat lotul. Au plecat jucători campioni cu Oţelul în iarnă şi au fost aduşi în locul lor alţii care nu s-au putut adapta. Mi-am dorit încă de când am revenit la Oţelul să clădim o echipă puternică cu care să ne batem la primele locuri, măcar să încercăm asta, dar e, totodată, şi o condiţie pe care o pun. Nu mai sunt la început să accept obiective mărunte. N-am vorbit încă cu cei din conducerea clubului, trebuie să avem discuţii pentru a clarifica totul”, a spus Petre Grigoraş.

Citit 1766 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2013 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.