Rămâne căpitanul! Costin şi-a prelungit contractul cu Oţelul
Foto: Foto: Sorin Pană

Rămâne căpitanul! Costin şi-a prelungit contractul cu Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sergiu Costin, căpitanul Oţelului din perioada în care gălăţenii au reuşit cele mai mari performanţe, a acceptat oferta conducerii clubului de a-şi prelungi contractul pentru încă un sezon, după ce vechea înţelegere expira la sfârşitul lunii iunie.

„Ne-am înţeles deja cu Sergiu pentru a prelungi pe încă un an. Avem nevoie de experienţa lui, e un jucător important în vestiarul echipei şi suntem fericiţi că îl vom avea lângă noi încă un sezon”, a spus Narcis Răducan, managerul Oţelului.

Costin, 34 de ani, a fost folosit în 19 partide în actualul sezon şi face parte în continuare din planurile roş-alb-albaştrilor. „Am semnat pe încă un an cu Oţelul din toată inima. Mă simt bine fizic şi simt că mai pot fi util echipei”, a spus Costin.

Altfel, deşi n-are domiciliu stabilit în Galaţi, Costin a rămas în oraş pentru că duminică va fi naşul de cununie al colegului său Marian Cârjă.

Fundaşul Oţelului este cel mai longeviv jucător din lot, alături de Paraschiv, fiind transferat la Galaţi la începutul anului 2006. Costin a contribuit decisiv la cele mai mari performanţe din istoria clubului, câştigarea campionatului şi a Supercupei, plus participarea în grupele Ligii Campionilor. În plus, Costin a primit distincţia de cetăţean de onoare al oraşului Galaţi după câştigarea campionatului.

Citit 1165 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.