Scouterii spanioli, impresionaţi de un jucător al Oţelului: Malaga este interesată de Alex Tudorie

Scouterii spanioli, impresionaţi de un jucător al Oţelului: Malaga este interesată de Alex Tudorie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa spaniolă Malaga, revelaţia ultimului sezon al Ligii Campionilor, urmăreşte doi tineri fotbalişti români în vederea unui eventual transfer, unul dintre ei fiind şi jucătorul Oţelului, Alexandru Tudorie, în vârstă de 17 ani. Celălalt este Rareş Enceanu, de la FC Braşov, de 20 de ani.

Interesul celor de la Malaga a apărut după ce în urmă cu o săptămână echipa naţională Under 20 a României a participat la un turneu de pregătire în Spania, în zona Murciei, unde a susţinut şi un joc amical cu reprezentantiva similară a Egiptului (scor 2-2). Malaga şi-a trimis doi scouteri pentru a monitoriza participantele la respectivul turneu, iar raportul directorului sportiv Mario Husillos a consemnat şi numele celor doi fotbalişti români.

Alexandru Tudorie, care a debutat în campionatul recent încheiat la prima echipă a Oţelului,  a fost anul trecut aproape de un transfer în Italia. Iniţial a fost dorit de AC Milan, apoi Sampdoria l-a solicitat în probe, dar Oţelul a refuzat. Joacă mijlocaş ofensiv şi atacant şi este convocat frecvent la reprezentativa Under 18 a României, condusă de Ionel Augustin, după ce a evoluat în dese rânduri pentru România U17, U16 sau U15.

Citit 1760 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2013 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.