Pariurile zilei: Să încasăm cu Mondialul Under 20

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CM – U20 Franţa – Ghana 1 (cotă 1,70)

În Turcia începe astăzi Campionatul Mondial rezervat echipelor naţionale cu jucători până-n 20 de ani, o competiţie cu multe meciuri dezechilibrate, cel puţin la prima vedere, de pe urma căreia ar fi cazul să scoatem ceva profit, mai ales că agenţiile de pariuri dau cote frumoase. Prima alegere este miza pe o victorie a Franţei în faţa africanilor ghanezi, o alegere fără ezitare atât timp cât este cunoscut nivelul ridicat al tinerelor talente din Franţa. Allez les bleus!

CM – U20 SUA – Spania Handicap (+1) 2 (cotă 2,35)

Spania domină fotbalul mondial la toate nivelurile (tocmai a câştigat CE Under 21), creşterea juniorilor talentaţi fiind în această ţară o adevărată industrie extrem de profitabilă. Având în lotul Under 20 mulţi fotbalişti care au jucat minute bune în „La Liga”, inclusiv de la Barcelona şi Real Madrid, Spania se anunţă mare favorită la câştigarea trofeului. Greu de grezut că nu-şi vor arăta forţa încă din prima partidă, iar la ce valoare au anticipăm că echipa SUA nu va scăpa cu o înfrângere la limită. Astfel, mizăm pe o victorie a Spaniei la cel puţin două goluri diferenţă.

CM – U20 Nigeria – Portugalia 2 (cotă 2,15)

Măcar de dragul cotei şi tot merită pus pe victoria portughezilor. La fel ca în cazurile Spaniei şi Franţei, producţia de fotbalişti tineri şi de mare valoare merge foarte bine şi în Portugalia. În plus, adversarul nu pare cine ştie ce, Nigeria U 20 având probleme în acest an în faţa celor din Mali şi Egipt.

Citit 3741 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2013 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.