Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Una dintre variantele pentru postul de antrenor principal la Oţelul pentru noul sezon a fost chiar Viorel Tănase, cel care a condus echipa o parte din ediţia trecută de campionat. „Am fost contactat de Narcis, am purtat o discuţie, dar era deja prea târziu, semnasem cu SC Bacău. Nu mai puteam să-i mai las la fel ca data trecută, când am plecat de la Bacău ca să antrenez Oţelul. Mi s-a prezentat un proiect serios la Bacău şi vreau să le demonstrez că au fost îndreptăţiţi să aibă încredere în mine. Sper şi cred că situaţia se va rezolva la Oţelul, le urez mult succes şi e nevoie ca suporterii să fie aproape de club”, a spus Viorel Tănase. SC Bacău a câştigat seria I a ligii a treia şi va evolua în liga secundă din sezonul următor.

Citit 1392 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2013 10:57

2 comentarii

 • postat de COBRA-GALATI Vineri, 28 Iunie 2013 13:52 Link la comentariu
  0
  0

  #1 LANTUL AMINTIRILOR! — COBRA-GALATI 28-06-2013 10:35
  Adamescu foloseste acelasi program pe care il uzeaza cu succes A.Mittal la combinatul galatean-ZERO OBIECTIVE!
  Daca in combinat sau dinamitat furnalul 1,OLD 2,urmind furnalul 2,etc,la FC Otelul sau dinamitat conturile,jucat orii,management ul,etc!
  Pai ce credeati cind promitea-ti sind.SOLIDARITATEA ca ii ve-ti sprijini la protestul lor impotriva inchid fluxului primar voi membrii galeriilor ca se va intimpla mai dev sau mai tirziu cu echipa de club care traia din banii munciti de siderurgisti!A picat combinatul lantul angrenarii e lung!
  VINOVATI NU SINT MITTAL sau ADAMESCU-VINOVATII SINT CEI IMPLICATI CARE DORM.
  Citat

  Raportează
 • postat de UN SUPORTER Vineri, 28 Iunie 2013 11:56 Link la comentariu
  0
  0

  du-te invartindu-te Tase!!!!!!!!!esti praf!!!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.