Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

UPDATE, ora 11:00 - S-a modificat ora la care va avea loc în această seară prezentarea oficială a antrenorului Ionuţ Badea. Acesta va fi prezentat la stadion, la ora 17:30.


 

În condiţiile despărţirii de antrenorul Petre Grigoraş şi secunzii acestuia, conducerea FC Oţelul a fost nevoită să se mişte repede pentru a instala o nouă conducere tehnică înaintea plecării în cantonamentul din Anglia, iar aseară a fost anunţată ajungerea la un acord cu Ionuţ Badea, care urmează să semneze un contract pe doi ani. Acesta va veni la club însoţit de secunzii pe care şi-a ales singur. Prezentarea oficială urmează să fie făcută astăzi, la stadion, de la ora 18.00.

Ionuţ Badea a fost jucător al Oţelului în perioada 2002-2003, evoluând în 27 de meciuri pentru echipa roş-alb-albastră. Cariera de antrenor şi-a început-o în 2007 la FC Argeş, apoi a fost la conducerea tehnică a echipelor Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Tg. Jiu, U. Cluj şi FC Braşov.

Mâine se pleacă în Anglia

Echipa gălăţeană s-a întors miercuri noapte din cantonamentul efectuat în Poiana Braşov,  moment care a însemnat despărţirea staff-ului tehnic de jucători, după ce Grigoraş şi secunzii săi nu au fost convinşi de promisiunile făcute de patronul echipei şi au decis să nu mai continue în condiţiile existente.

Sâmbătă, Oţelul urmează să plece în cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată, cel din Anglia, unde vor fi susţinute mai multe meciuri amicale, primele din această perioadă precompetiţională. Primul test va avea loc chiar la începutul săptămânii viitoare, marţi, 2 iulie, de la ora 20,00, contra celor de la Bury, liga a patra engleză sau cu Preston, din liga a treia. Gălăţenii vor juca cinci sau şase partide de verificare, în funcţie de preferinţele antrenorului. Cel mai tare amical va fi cel de pe 11 iulie, contra belgienilor de la Club Brugge. Alţi adversari posibili în cantonamentul din Anglia sunt Livingston (Scoţia), Notts County (liga a treia din Anglia) sau Wolverhampton (liga a treia din Anglia). Sunt şanse mari ca toate partidele Oţelului din cantonamentul din Anglia, din zona Chester, să fie transmise în direct de Look TV, aşa cum s-a întâmplat şi iarna trecută în stagiul de pregătire din Spania.
 
Din nou probleme pentru Ilie
 
Fundaşul stânga Silviu Ilie este în continuare urmărit de ghinion. După ce s-a accidentat în chiar primul meci al campionatului precedent şi a lipsit tot sezonul, Ilie are din nou probleme medicale, având unghia încarnată la un deget de la picior. Astfel, este foarte probabil ca fundaşul stânga al Oţelului să rateze cel de-al doilea cantonament al verii.

Mitinguri autorizate

Ieri au fost aprobate de către Primărie cererile de autorizare depuse de suporteri pentru două mitinguri de protest la adresa patronului Oţelului, Dan Adamescu. Primul dintre acestea este programat pentru sâmbătă, de la ora 19.00, pe esplanada de la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar celălalt pentru vineri, 5 iulie, pe traseul Centru – Pădădie.

Citit 1963 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2013 11:42

1 comentariu

 • postat de COBRA-GALATI Vineri, 28 Iunie 2013 13:50 Link la comentariu
  0
  0

  #1 LANTUL AMINTIRILOR! — COBRA-GALATI 28-06-2013 10:35
  Adamescu foloseste acelasi program pe care il uzeaza cu succes A.Mittal la combinatul galatean-ZERO OBIECTIVE!
  Daca in combinat sau dinamitat furnalul 1,OLD 2,urmind furnalul 1,etc,la FC Otelul sau dinamitat conturile,jucat orii,management ul,etc!
  Pai ce credeati cind promitea-ti sind.SOLIDARITATEA ca ii ve-ti sprijini la protestul lor impotriva inchid fluxului primar voi membrii galeriilor ca se va intimpla mai dev sau mai tirziu cu echipa de club care traia din banii munciti de siderurgisti!A picat combinatul lantul angrenarii e lung!
  VINOVATI NU SINT MITTAL sau ADAMESCU-VINOVATII SINT CEI IMPLICATI CARE DORM.
  Citat

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.