Finanţarea de la municipalitate pentru nou-promovatele gălăţene a fost aprobată

Finanţarea de la municipalitate pentru nou-promovatele gălăţene a fost aprobată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În şedinţa Consiliului Local de joi seară au fost votate favorabil proiectele de hotărâre iniţiate de primarul Marius Stan pentru finanţarea celor două echipe gălăţene care au reuşit în această vară să promoveze în prima ligă: cea masculină de volei, Arcada, şi cea feminină de baschet, Phoenix.

Pentru CS Phoenix s-au alocat aproximativ 150.000 de euro, în timp ce pentru Arcada aproape 50.000 de euro.

Citit 1035 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2013 13:48

3 comentarii

 • postat de Radu de Galati
  Sâmbătă, 29 Iunie 2013 12:56
  Cu 150 000 de mii de Euro ar putea invata toti copii de clasa 1 din Galati sa inoate pentru a evita sa mai vedem crucile de pe malul Dunarii. De ce nu se vrea ? astia sunt platiti sa ne reduca populatia ? Oare cat timp vom mai putea rabda?
  0
  0
  Raportează
 • postat de CE FATA DE KKT AI
  Vineri, 28 Iunie 2013 14:55
  DOMNULE CONTRIBUABIL POATE SE INTERESEAZA DL. CAPATANA MARIAN SI NU SA SCRIE TAMPENII
  0
  0
  Raportează
 • postat de CONTRIBUABIL
  Vineri, 28 Iunie 2013 14:33
  Pe ce criterii se dau bani la sport?am vrea si noi contribuabilii sa stim,daca se poate bineinteles.Sunt cluburi,echipe, sportivi cu rezultate foarte bune care abia le scapati printre degete.cativa leuti.si sunt unele cluburi ,sporturi gen rugby carora li se dau bani cu sacul !!!!!!!!!!!!!!!!RASPLATITI D-LE PRIMAR PERFORMANTELE ACESTOR SPORTIVI,SUSTINETI ECHIPELE DE COPII SI JUNIORI AI GALATIULUI,SPRIJINITII SPORTUL JUVENIL SI NU IN ULTIMUL RAND PE ANTRENORII ACESTOR COPII.SI D-VS.ATI FACUT SPORT DE PERFORMANTA SI STITI CUM ESTE SA MUNCESTI PE SOARE.PE FRIG.PE PLOAIE NU VA CEREM DECAT UN PIC DE AJUTORRRRR!
  VA MULTUMESC!
  ASTEPT RASPUNS LA ACEST MESAJ CU RUGAMINTEA INCA O DATA SA RASPLATITI PE CEI CE MUNCENSC SI NU PE CEI CARE VOR SA FACA BANI PE LANGA SPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.