Ionuţ Badea a fost prezentat oficial la Oţelul

Ionuţ Badea a fost prezentat oficial la Oţelul

Foto: Sorin Pană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 comentarii
Una dintre problemele Oțelului, cea a conducerii tehnice, a fost rezolvată prin numirea lui Ionuț Badea pe postul de antrenor principal.

"E o perioadă un pic confuză, dar poate fi traversată cu oameni competenți. N-am venit la Galați pentru un obiectiv mediocru. Există potențial la nivelul lotului și sunt convins că ne vom îndrepta către performanță. Momentan timpul este cel mai mare inamic al nostru, dar sperăm să se rezolve problemele din jurul clubului", a spus Ionuț Badea.
 
Staff-ul tehnic a fost completat cu secundul Dragoș Radu, Marius Popa (antrenor de portari) și Luigi Maione (preparator fizic). De asemenea, la echipa a doua va fi numit ca principal Constantin Schumacher, fost fotbalist al Rapidului.

„Anunt cu plăcere că avem un antrenor nou. Am reușit să aducem un tehnician de mare perspectivă. Am fost corect cu el, i-am prezentat exact situația actuală de la club. E nevoie de oameni curajoși în astfel de momente dificile și Ionuț Badea n-a refuzat să lucreze pentru Otelul”, a spus Narcis Răducan, managerul general al FC Oțelul. 

Citit 2089 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2013 19:19

6 comentarii

 • postat de smecher Sâmbătă, 29 Iunie 2013 11:57 Link la comentariu
  0
  0

  ba tu ori esti prost ori te faci cauta pe frate net mama ei de treaba in loc sa intrebi ca prostul mai bine cauta pe net doamne mare ti-e gradina doamne si multi prosti sunt in ea

  Raportează
 • postat de adi Sâmbătă, 29 Iunie 2013 10:29 Link la comentariu
  0
  0

  Care este lotul deplasat de Otelul in Anglia?

  Raportează
 • postat de adi Sâmbătă, 29 Iunie 2013 10:25 Link la comentariu
  0
  0

  Care este lotul deplasat de Otelul in Anglia?

  Raportează
 • postat de smecher Sâmbătă, 29 Iunie 2013 10:16 Link la comentariu
  0
  0

  eu ii urez succes sa vad de ce este in stare

  Raportează
 • postat de durul Sâmbătă, 29 Iunie 2013 01:34 Link la comentariu
  0
  0

  grigoras ,o fi situatia grea la Otelul ,si de cand ai inceput sa crezi ca locul tau e la stana ,mars in ***matii la Barcelona sau Milan ,sa-i pupi in cur pe jucatori inaintea intrarii pe teren .credeam ca ai coloana vertebrala ,dar ai ajuns sa fii "grigoras ,cel mai bolnav din oras" o fi si adamescu jigodie ,dar si tu prea te crezi Guardiola ,palmarule!

  Raportează
 • postat de UN SUPORTER Vineri, 28 Iunie 2013 19:56 Link la comentariu
  0
  0

  Bravo!Succes Ionut!bine ca a plecat CURVA de Grigoras.asta de cate ori e nasol, pleaca ca o curva neplatita!cu actualul lot si ceva jucatori in atac, ramanem in liga1.asta e.....!bine ca avem echipa in liga1.Bafta Badea!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.