Oţelul a câştigat primul amical al verii

Oţelul a câştigat primul amical al verii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Ionuţ Badea a debutat cu dreptul pe banca Oţelului la primul amical al gălăţeniilor din această vară, disputat în cantonamentul din Anglia. Formaţia roş-alb-albastră s-a impus cu scorul de 4-0 în faţa celor de la Bury, echipă din liga a patra engleză. Scorul a fost deschis în minutul 32 de autogolul lui Green, după centrarea lui Iorga. După pauză, Joao Felipe a făcut 2-0 cu un şut puternic din interiorul careului, după pasa primită de la Tudorie, cel care a reuşit golul de 3-0 în urma unei faze fixe. Ultimul gol a fost marcat de Chipirliu, care a fructificat o centrare venită de la Marquinhos.

Oţelul a început meciul în formula: Brăneţ – Cojoc, Sîrghi, Benga, Popescu – Neagu, Filip, Giurgiu – Iorga, Paraschiv, Astafei.

După pauză, antrenorul Ionuţ Badea a trimis un alt unsprezece: Simaitis – Joao Felipe, Mişelăricu, Costin, Murgoci – Adăscăliţei, Milea, Băjenaru – Marquinhos, Tudorie, Gohoreanu. Din minutul 73, Chipirliu, Lupu şi Moglan i-au înlocuit pe Gohoreanu, Adăscăliţei şi Mişelăricu.

Următorul meci amical al gălăţenilor este programat joi, de la ora 18,00, cu scoţienii de ligă secundă de la Livingston.

Citit 1369 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2013 21:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.