Pariurile zilei: Vara nu ne oprim

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maribor - Zavrc 1 pauză/ 1 final (cotă 1,55)

 

Chiar dacă ne aflăm în plină vară, nu ne oprim din pariat. Startul de sezon din prima ligă a Sloveniei scoate la iveală un duel foarte dezechilibrat între campioana Maribor şi nou-promovata Zavrc. De câţiva ani încoace, Maribor nu a avut prea mari probleme în a-şi adjudeca titlul, ajungând la un nivel mult mai ridicat faţă de restul echipelor, drept dovadă şi prezenţa în grupele Europa League, unde s-a descurcat onorabil. Astfel, e foarte puţin probabil ca Zavrc să poată emită pretenţii pe terenul campioanei chiar în prima etapă.

Rapid Viena - PSG 2 (cotă 1,70)

Echipele din două dintre cele mai importante oraşe din Europa se întâlnesc într-o partidă amicală, în care PSG-ul porneşte clar cu prima şansă. Diferenţa dintre cele două cluburi este foarte mare. Spre exemplu, Ibrahimovici, unul dintre jucătorii parizienilor, câştigă mai bine decât tot lotul plus staff-ul tehnic de la Rapid Viena. Sigur că nu contează numai banii, dar şi valoarea e de partea celor de la PSG.

 

Plzen - Jablonec peste 2,5 goluri (cotă 1,80)

Două dintre cele mai ofensive echipe ale Cehiei se întâlnesc în Supercupă, partidă cu trofeul pe masă. Jablonec a încheiat sezonul trecut cu o medie de peste trei goluri, iar Plzen foarte apropiat de trei. Ambele echipe sunt obişnuite să joace ofensiv, astfel că ne aşteptăm la cel puţin trei goluri în meci.

Citit 3421 ori Ultima modificare Joi, 11 Iulie 2013 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.