Pariurile zilei: Fără superstiţii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sandnes - Stromsgodset 2 (cotă 1,75)

Poate că ştiaţi, poate că nu, dar majoritatea pariorilor sunt superstiţioşi. Una dintre superstiţii e aceea de a nu paria pe lider atunci când joacă împotriva ultimei clasate. Totuşi, n-avem cum să nu luăm în seamă că Stromsgodset e pe merit pe primul loc în serie şi n-ar trebui să aibă nicio problemă pe terenul celor de la Sandnes, lanterna roşie. Sandnes e ultima şi când vine vorba de partidele de pe teren propriu, aşa că e meci de trei puncte pentru Stromsgodset.

Molde - Viking 1 (cotă 1,80)

Molde, campioana Norvegiei din ultimele două sezoane, a început dezastruos actuala ediţie de campionat, dar se află în plină revenire. Adversarul de astăzi, Viking, e genul de echipă care se zbate în zona de la mijlocul clasamentului, ceea ce înseamnă că Molde poate să se impună. Cu trei victorii în ultimele patru runde, Molde este pe punctul de a reveni în zona locurilor fruntaşe.

Syrianska - AIK 2 (cotă 1,65)

Ultima clasată merge din rău în mai rău, iar meciul cu AIK, aflată pe locul cinci, la doar trei puncte de lider, nu pare deloc prilejul unei reveniri. AIK se descurcă foarte bine şi pe teren străin, fiind pe locul trei, cu patru victorii din opt partide. De partea cealaltă, Syrianska are un mare defect la jocurile de acasă, pierzând şase din opt. AIK are nevoie de cele trei puncte pentru a forţa obţinerea unui loc pe podium.

Citit 3864 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2013 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.