Pariurile zilei: Preliminarii în UCL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Birkirkara – Maribor 2 (cotă 1,40)

 

Cea mai tare competiţie europeană de la nivelul echipelor de club, Uefa Champions League (UCL), a ajuns început cu faza preliminariilor şi ne-a luat ochii cu câteva partide. Una dintre ele este şi cea din Malta, acolo unde Maribor, formaţie ce a ajuns sezonul trecut în grupele Europa League, are toate şansele să ia o opţiune serioasă de calificare printr-un succes. O fi Birkirkara campioana din Malta, dar asta nu spune deloc multe despre valoarea sa.

 

Plzen – Zeljeznicar peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

Un meci între cehi şi bosniaci n-are cum să nu iasă cu scântei, având în vedere îndârjirea fotbalistică a celor nouă naţii. Viktoria Plzen e obişnuită cu meciuri deschise în care se marchează peste medie, în timp ce Zeljeznicar dacă speră în calificare trebuie să marcheze cel puţin o dată pe terenul advers.

 

Fola – Dinamo Zagreb 2 pauză/ 2 final (cotă 1,55)

 

Dinamo Zagreb s-a abonat în ultimii două sezoane la un loc în grupele Ligii Campionilor şi speră să dea lovitura şi în acest an. Drumul până la partide cu Real Madrid sau Manchester United trece prin Luxemburg, acolo unde croaţii trebuie să câştige meciul împotriva campioanei dintr-o ţară mică şi mult sub-dezvoltată fotbalistic. Şansele ca Fola să reziste măcar o repriză în faţa lui Dinamo Zagreb sunt aproape nule.

Citit 3050 ori Ultima modificare Luni, 15 Iulie 2013 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.