Oţelul debutează astăzi în noul sezon al Ligii I: Aşteptări mari de la meciul cu Corona Braşov

Oţelul debutează astăzi în noul sezon al Ligii I: Aşteptări mari de la meciul cu Corona Braşov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o vară tulburată de probleme financiare, insolvenţă şi umbra falimentului, Oţelul începe astăzi, de la ora 19.00, un nou sezon în Liga I, în deplasare cu nou-promovata Corona Braşov.

Antrenorul Ionuţ Badea debutează cu foarte mari aşteptări pe banca Oţelului într-un meci oficial, după ce a declarat că a pregătit multe surprize, exersate într-o partidă amicală cu Dunărea, la care publicul n-a avut acces, pentru prima oară în istoria clubului. „E o situaţie de început pe care am gestionat-o destul de bine până în prezent. În ceea ce priveşte performanţa, primul obiectiv e consistenţa jocului, care de altfel a fost arătată în pregătire. Aşteptăm rezultate pe măsură şi în partidele oficiale. Am pregătit câteva surprize pe care le veţi vedea după prima etapă”, a spus Ionuţ Badea, antrenorul Oţelului.

Grahovac, exclus din lot

Unul dintre marii absenţi ai meciului din această seară este portarul Branko Grahovac, cel care a fost exclus din lot, împreună cu Sipovici şi Stromajer, fără prea multe explicaţii din partea conducerii. Portarul cu care Oţelul a câştigat campionatul a spus că cei din conducerea clubului nu-l mai doresc la echipă. "Nu mai sunt în lotul echipei de o săptămână. N-am plecat şi nu vreau să plec, dar oamenii din conducere nu mă mai vor. Conducerea vrea să mă trimită la echipa a doua", a spus Grahovac.

Citit 1251 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iulie 2013 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.