Oţelul îşi joacă primul loc cu rezervele de la Pandurii
Foto: Antrenorul Ionuţ Badea doreşte să profite de oboseala celor de la Pandurii

Oţelul îşi joacă primul loc cu rezervele de la Pandurii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gruparea roş-alb-albastră poate profita şi să-şi menţină primul loc în clasament, după ce gorjenii au anunţat că este posibil să folosească jucători care au evoluat mai puţin


Gălăţenii merg de pe primul loc al clasamentului la Târgu Jiu pentru meciul cu Pandurii şi speră să poată profita de oboseala gorjenilor, cauzată de partidele din Europa League. Egalul celor de la Pandurii din meciul de joi seară din Europa League, scor 1-1, cu Hapoel Tel-Aviv, le-a dat încredere roş-alb-albaştrilor că-şi pot păstra locul întâi şi după etapa a treia.

Ionuţ Badea, antrenorul Oţelului, a spus că a pregătit meciul la victorie şi consideră că e nevoie de concentrare la joc pentru un succes al elevilor săi.

„Ne aşteaptă o partidă cu echipă bună a Ligii I, cu individualităţi, jucători care pot face diferenţa, astfel că avem nevoie de concentrare. Sperăm să putem profita de oboseala lor acumulată după meciul cu Hapoel. Va fi importantă posesia pe care o vom avea. Am sesizat destule dificultăţi pe care Pandurii le-a întâmpinat în partida din Europa League, dar au o echipă omogenă. N-am nicio revanşă de luat chiar dacă am antrenat în trecut acolo, acum sunt la Oţelul şi sunt foarte mândru de asta”, a spus Badea.

Amânarea sau rezervele

Cei de la Pandurii, prin vocea oficialului Marin Condescu, au dorit amânarea partidei cu Oţelul după ce jucătorii au resimţit din plin oboseala la meciul de joi seară cu Hapoel Tel-Aviv.

„E foarte important pentru noi returul din Israel, am fi vrut amânarea partidei cu Oţelul. Trebuie să ne stabilim clar obiectivele pentru următoarele două jocuri, mai bine câştigăm unul decât să le pierdem pe amândouă. Prioritar e să mergem mai departe în Europa, iar pentru asta e posibil să intre cu Oţelul cei care au jucat mai puţin”, a spus Condescu.

Conducătorii Oţelului nici nu vor să audă de o amânare a partidei, mai ales că lotul gălăţenilor deja a făcut deplasarea.

„Nu se pune problema amânării, e deja prea târziu pentru asta. Noi ne-am pregătit pentru meci şi vrem să ne întoarcem cu puncte de la Târgu Jiu”, a spus Alejandro Viglianti, directorul sportiv al FC Oţelul.

Doi jucători noi în lot

Pentru partida de la Târgu Jiu cu Pandurii, antrenorul Ionuţ Badea a apelat şi la doi dintre jucătorii transferaţi în această vară, portarul Ionuţ Boşneag şi mijlocaşul Georgel Pungă, care fac parte din lotul de 20 de jucători deplasaţi la Tg. Jiu. Singurul absent faţă de etapa trecută este fundaşul stânga Lucian Murgoci, uşor accidentat.

Meciul Pandurii – Oţelul este programat duminică seară, de la 21.30, în direct pe DigiSport 1.

Citit 1995 ori Ultima modificare Vineri, 02 August 2013 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.