Pariurile zilei: Victorii cu goluri multe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Legia Varşovia – Molde 1 şi peste 2,5 goluri (cotă 2,60)

 

După 1-1 în tur, soarta calificării este deschisă, dar Legia Varşovia pare echipa mult mai puternică, având în vedere şi comportamentul celor două echipe în campionat. Molde abia a reuşit să iasă din zona retrogradării, în timp ce Legia Varşovia a obţinut numai victorii la scor. Polonezii sunt redutabili pe teren propriu, dar cel mai probabil, pentru a trece mai departe, vor obţine o victorie cu multe goluri, pentru că şi Molde e o echipă ofensivă capabilă sa marcheze.

 

Zulte Waregem – PSV Eindhoven peste 2,5 goluri (cotă 1,60)

 

Zulte şi PSV sunt două formaţii provenite din campionate cu fotbal ofensiv, Belgia, respectiv Olanda. În tur a fost 2-0 pentru PSV, astfel că Zulte va juca deschis pentru că nu mai are nimic de pierdut, iar PSV nu are construcţia necesară pentru a se apăra şi va juca pentru a marca.

 

Leeds Utd – Chesterfield 1 (cotă 1,55)

 

Poate că nici Leeds United nu mai e ce-a fost, dar se află în liga secundă din Anglia, pe când adversarul din Cupa Ligii, Chesterfield, face parte din liga a patra engleză. Leeds Utd a fost şi în anii precedenţi o formaţie care n-a neglijat Cupa Ligii şi n-are motive s-o facă tocmai acum, când e abia start de sezon.

Citit 3188 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2013 15:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.