Pariurile zilei: Semn de câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

St. Johnstone – FC Minsk sub 2,5 goluri (cotă 1,77)

St. Johnstone a câştigat cu 1-0 în tur, iar la toate meciurile celor două echipe de până acum în Europa League s-au marcat de fiecare dată mai puţin de trei goluri, la fel cum s-a întâmplat şi în prima manşă din acest tur. FC Minsk nu poate să marcheze prea mult, St. Johnstone n-are interesul, astfel că mizăm pe sub 2,5 goluri, la fel ca în tur, pentru o cotă de 1,77.

 

Mladost – FC Sevilla H1X (cotă 1,77)

Problema calificării nu se mai pune după ce FC Sevilla a câştigat cu 3-0 în tur. Totuşi, Mladost e o echipă ambiţioasă, aşa cum sunt toate cele din Muntenegru, şi are toate şansele să reziste în retur, să nu piardă la mai mult de un gol în faţa Sevillei, care n-are nici un motiv să forţeze, mai ales că e o echipă în reconstrucţie, are multe absenţe şi e abia la al doilea joc oficial.

 

Club Brugge – Slask Wroclaw peste 2,5 goluri (cotă 1,77)

Al treilea pont e la aceeaşi cotă, 1,77, ceea ce poate fi considerat un semn de câştig. După 0-1 în tur, Club Brugge va forţa calificarea, dar are şanse mici să scape şi fără gol primit, având în vedere faptul că defensiva nu e punctul forte al belgienilor, iar Slask e  capabilă să înscrie.

 

Stromsgodset – Jablonec GG3+ (cotă 1,85)

Cele mai ofensive echipe din turul trei preliminar al Europa League vin după un meci echilibrat, 2-1 pentru Jablonec, în manşa tur. GG3+ înseamnă că ambele marchează, dar că vor fi şi peste 2,5 goluri înscrise în meci, exact cum s-a întâmplat şi la primul meci. Ambele echipe vor marca şi e greu de crezut că va fi doar 1-1.

 

Bursaspor – Vojvodina 1 (cotă 1,70)

În tur a fost 2-2, dar Bursaspor are o echipă mult mai valoroasă, plus că turcii acasă reuşesc să se impună de cele mai multe ori în cupele europene.

Citit 2988 ori Ultima modificare Miercuri, 07 August 2013 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.