Pariurile zilei: Poftă de câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Brann – Lillestrom 1 (cotă 1,95)

 

Cei de la Brann au poftă de câştig după ce au înregistrat patru etape la rând fără victorie. Ce-i drept, trei dintre ele au fost în deplasare, iar cel de pe teren propriu cu liderul Rosenborg. De altfel, Brann are un bilanţ de senzaţie pe teren propriu, cu opt victorii din nouă partide, toate victoriile fiind obţinute cu uşurinţă. De partea cealaltă, Lillestrom nu doar că e mai slab clasată decât Brann, dar stă rău şi în bilanţul partidelor de afară, cu şase înfrângeri din nouă partide.

 

Montpellier – PSG 2 (cotă 1,80)

 

Ultimele două campioane din Franţa se întâlnesc chiar în runda inaugurală, dar cu un raport total inegal de forţe. PSG, ultima campioană, nu doar că şi-a păstrat vedetele dar a reuşit să.l transfere şi pe golgheterul din Italia, Cavani, plus că are deja un meci oficial jucat,  victoria din Supercupă cu Bordeaux din weekendul trecut. De partea cealaltă, Montpellier a pierdut o parte dintre jucătorii importanţi, printre care şi Bellhanda, cel mai bun din ultimele sezoane pentru gazdele de azi.

 

Dortmund II – Unteraching sub 2,5 goluri (cotă 1,75)

 

În fotbalul german a început o tendinţă de goluri puţine, contrar stilului din ultimii ani. Acest lucru se simte tot mai mult la nivelul ligilor inferioare, cum e şi cel de-al treilea eşalon. Echipa a doua a celor de la Dortmund e o abonată a partidelor cu mai puţin de trei goluri încă din sezonul trecut. În plus, cele două echipe s-au încadrat în această limită de goluri în partidele oficiale din startul actualului sezon.

Citit 2580 ori Ultima modificare Joi, 08 August 2013 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.