Pariurile zilei: Start în Franţa şi Germania

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

FC Augsburg – Dortmund 2 (cotă 1,50)

 

Începe un nou sezon în Bundesliga, acolo unde Borussia Dortmund e una dintre favoritele la titlu. În prima etapă, Borussia are meci în deplasare cu FC Augsburg, formaţie care s-a salvat la limită de la retrogradare în ultimele două sezoane. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe e mult prea evidentă pentru a ne pune beţe în roate.

 

Guingamp – Marseille 2 (cotă 2,20)

 

Şi campionatul Franţei porneşte la drum în acest weekend. Vicecampioana Olympique Marseille are meci pe terenul unei nou-promovate, Guingamp, care a prins ultimul loc ce asigura locul în prima ligă. Poate că n-are Marseille lotul celor de la PSG şi banii celor de la AS Monaco, dar are destui jucători de valoare pentru a face diferenţa într-un meci cu o nou-promovată. Iar la ce cotă are pentru victorie, ar fi păcat să n-o încercăm.

 

Varbergs – Jonkopings 1 (cotă 2,30)

 

Duelul din liga secundă a Suediei dintre Varbergs şi Jonkponigs, două echipe din partea de jos a clasamentului, ne scoate în evidenţă câteva diferenţe importante între statistica celor două echipe în raportul acasă/deplasare. Varbergs, aflată în formă bună, cu trei victorii din ultimele cinci jocuri, are cinci succese din opt partide pe teren propriu, bilanţ bun pentru o echipă care n-are pretenţii de promovare. De partea cealaltă, Jonkopings, cu patru înfrângeri din ultimele cinci partide, a pierdut şase din cele opt deplasări de până acum.

Citit 2921 ori Ultima modificare Vineri, 09 August 2013 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.