Suporterii au ajuns la capătul răbdarii: Continuă protestele fanilor Oţelului

Suporterii au ajuns la capătul răbdarii: Continuă protestele fanilor Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fanii Oţelului au continuat seria protestelor şi la ultimul joc din campionat, cel cu Petrolul. Dacă cei de la Peluza Nord au scandat împotriva patronului Dan Grigore Adamescu şi a directorului executiv Remus Pascu, cei de la Peluza Sud au încercat o mobilizare printre gălăţeni pentru salvarea Oţelului, făcând trimitere şi la autorităţile locale.

Mesajul „Oţelul Galaţi moare călcat în picioare de oameni fără onoare. Gălăţeni, vă pasă oare?” a fost afişat în Peluza Sud, iar după meci gălăţenii l-au putut vedea afişat pe o construcţie nefinalizată din Ţiglina 1, vizavi de Arcada.

Totodată, suporterii Oţelului au scris mai multe mesaje pe unele clădiri din oraş împotriva lui Adamescu. Reamintim că au fost organizate recent şi două mitinguri.

Noi tâmpenii organizatorice

Altfel, la jocul cu Petrolul au fost mai multe probleme organizatorice. Dacă iniţial suporterii de la Peluza Sud nu şi-au putut achiziţiona bilete de intrare în sectorul dorit, apoi problemele cu biletele au continuat şi la tribuna I, dar de altă natură. Deşi au fost doar 3000 de spectatori la meci, pe locurile de la tribuna I, sector B, locurile rezervate abonaţilor erau repartizate şi celor care cumpărau bilete. Astfel, s-a ajuns şi la o situaţie penibilă, cu trei persoane pe acelaşi loc, doi posesori de bilete şi unul de abonament. Situaţia a fost rezolvată ulterior prin trecerea celor nemulţumiţi la tribuna zero.

Citit 1643 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2013 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.