Pariurile zilei: Goluri în amicale

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luxemburg – Lituania sub 2,5 goluri (cotă 1,70)

E zi cu multe amicale, dar jucăm la goluri pentru a încerca să ieşim de sub spectrul imprevizibilului specific la astfel de partide. Reprezentativa Luxemburgului a devenit o adevărată specialistă în ultima perioadă la partide cu goluri puţine, chiar şi atunci când întâlneşte adversari mult mai tari decât Lituania. De exemplu, în ultima „dublă” oficială cu Franţa a pierdut doar cu 2-0 de fiecare dată. Acum, când oponentul nu e chiar unul de temut, Luxemburg poate spera că scapă cu goluri puţine încasate, poate chiar cu un rezultat pozitiv.

 

Germania – Paraguay peste 2,5 goluri (cotă 1,55)

Una dintre cele mai tari echipe naţionale din lume, cea a Germaniei, are în faţă un adversar solid, Paraguay, capabil să pună probleme orcui. Şansele ca Paraguay să marcheze sunt destul de mari, Germania e recunoscută pentru faptul că primeşte gol şi când câştigă, tocmai pentru că reuşeşte să marcheze foarte mult. Forţa ofensivă a nemţilor e de invidiat şi chiar fără să primească gol în acest meci, tot sunt şanse mari să ne iasă pontul de minimum trei goluri înscrise în meci.

 

Estonia – Letonia sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

Un duel între două echipe apropiate valoric, Estonia şi Letonia, ne duce cu gândul la un meci echilibrat cu goluri puţine, mai ales că acesta este şi specificul ambelor echipe, mai ales cel al gazdelor, care probabil vor impune şi ritmul de joc. Poate că e greu de prezis învingătoarea din acest meci, dar putem să mizăm că nu se vor marca mai mult de două goluri.

Citit 3065 ori Ultima modificare Marți, 13 August 2013 15:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.