Pariurile zilei: Reputaţia contează

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Corona Braşov – Dinamo 2 (cotă 1,80)

Chiar dacă Dinamo nu mai e deloc o echipă de temut, mizăm pe victoria bucureştenilor din alte considerente. Corona Braşov s-a făcut de râs până acum, patru înfrângeri din patru partide, dovedind deja că Liga I e deja prea mult pentru echipa antrenată de Nae Manea. După ce a pierdut categoric cu Ceahlăul, a pierdut la scor acasă cu Astra, etapa trecută a „reuşit” să piardă şi cu Concordia Chiajna, la primul joc al ilfovenilor.

 

Sochaux – Lyon 2 (cotă 2,05)

Lyon nu mai e de ceva timp cea mai importantă echipă a Franţei, dar totuşi a reuşit să se menţină în top. Cu o nouă strategie, cu jucători tineri şi talentaţi în formula de start, Lyon a început bine noul sezon, câştigând în prima etapă, scor 4-0, cu Nice, echipa de pe locul patru din sezonul precedent. După ce a reuşit scorul etapei într-un meci dificil, Lyon are prima şansă şi pe terenul celor de la Sochaux. Poate că nu e cel mai indicat meci de pariat, dar cota oferită pentru o victorie a oaspeţilor ne face cu ochiul.

 

Mlada Boleslav – Sigma Olomouc peste 2,5 goluri (cotă 1,90)

După primele patru etape Sigma Olomouc a reuşit să-şi impună un statut nou faţă de sezonul precedent, fiind echipa golurilor din Cehia în acest start de sezon. Sigma a avut numai meciuri cu cel puţin trei goluri în meci până acum, în timp ce nici Mlada nu s-a lăsat mai prejos, cu minimum două goluri în fiecare meci.

Citit 2936 ori Ultima modificare Joi, 15 August 2013 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.