UPDATE Henrique este atacantul brazilian propus de Narcis Răducan

UPDATE Henrique este atacantul brazilian propus de Narcis Răducan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 16:00: Negocierile pentru transferul lui Henrique sunt foarte aproape de finalizare, atacantul brazilian ajungând deja în România.


Oţelul încearcă pe ultima sută de metri să-şi acopere un post deficitar odată cu aducerea unui atacant brazilian, aşa cum a anunţat managerul general al grupării roş-alb-albastre, Narcis Răducan.

"Este adevărat că fac eforturi să aducem pe ultima sută de metri un atacant de valoare pentru a ne completa lotul. Suntem foarte aproape de a reuşi să aducem un atacant brazilian, de la o echipă de primă ligă din Brazilia", a declarat Răducan.

Alegerea lui Răducan pentru un transfer la Oţelul este atacantul De Jesus Bernardo Henrique, în vârstă de 26 de ani, care este liber de contract încă din luna aprilie. Henrique, care măsoară 1,87 m, este un atacant de careu ce şi-a început cariera la Campinas. Cele mai importante echipe din cariera sa sunt Corinthians (Brazilia) şi Vitoria Setubal (Portugalia). A mai jucat pe la FC Guarani, Nautico şi EC Sao Jose, toate din Brazilia, dar şi la Aluminium Hormozgan din Iran. 

În acest moment, la Oţelul, pe postul de atacant, ca titular joacă Victoraş Astafei, care la bază este mijlocaş de bandă. Ca soluţii pe acest post antrenorul Ionuţ Badea îi mai are la dispoziţie pe veteranul Gabriel Paraschiv şi juniorul Alexandru Tudorie, variante puţin folosite până acum.

Transferul lui Henrique la Oţelul este pe cale să se efectueze în aceste zile, perioada de transferuri se va încheia pe 9 septembrie, iar în cazul în care atacantul sud-american se va alătura gălăţenilor, va deveni al treilea brazilian din lotul roş-alb-albaştrilor după Marquinhos şi Joao Felipe Antunes.

Citit 1414 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2013 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.