România - Ungaria, mâine seară, decisiv pentru baraj

România - Ungaria, mâine seară, decisiv pentru baraj
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Naţionala României va juca vineri seară cu Ungaria, de la ora 21.00, pe "Arena Naţională" din Bucureşti (transmis în direct pe Antena 1), un meci foarte important în vederea calificării la Campionatul Mondial din 2014. România ocupă locul trei în grupă, cu zece puncte din şase partide disputate până acum, o lungime distanţă de locul secund, ocupat chiar de Ungaria, adversarul din această seară. De altfel, tricolorii vizează locul doi în grupă, după ce Olanda s-a distanţat în fruntea clasamentului, cu 18 puncte, maximum posibil până acum. În lupta pentru locul doi se poate alătura şi Turcia, care are şapte puncte în acest moment, urmând să evolueze tot astăzi, pe teren propriu cu Andorra.

Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei, a spus că doar victoria contează pentru meciul cu Ungaria pentru a păstra şanse reale la locul doi. "Am avut o discuţie cu Piţurcă şi cu jucătorii, în ceea ce priveşte acest meci cu Ungaria. Înţeleg şi jucătorii că meciul cu Ungaria este unul mai special. O victorie a noastră i-ar îndepărta pe ei de locul doi şi ne-ar apropia pe noi. După cum am văzut atmosfera şi concentrarea jucătorilor, lucrurile sunt bune. Mai departe, totul se va măsura după meci, după randamentul pe care îl vor da pe teren. Dacă pierdem meciul cu Ungaria, noi nu mai avem şanse. Poate doar teoretice. E un meci de care pe care. Acesta e de fapt meciul grupei la noi. Jucătorii trebuie să-şi adune gândurile o mie la sută pentru acest meci", a declarat Sandu.

În cazul în care România va termina grupa de calificare pe locul doi, va disputa un meci de baraj cu o altă ocupantă a locului secund dintr-o altă grupă.

Citit 1359 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2013 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.