Pariurile zilei: Au revenit campionatele

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Neftci Baku – Inter Baku 1 (cotă 1,75)

 

Campioana Azerbaidjanului şi principala favorită la câştigarea titlului şi în actualul sezon, Neftci Baku, n-a început foarte rău campionatul, evoluând foarte bine în special pe teren propriu. De partea cealaltă, Inter Baku a pierdut patru din cele cinci meciuri disputate până acum, iar unicul succes a fost contra ultimei clasate. Dacă aceste meci s-ar fi jucat spre finalul campionatului, cota la victoria gazdelor ar fi fost în jur de 1,20.

 

Orebro – Assyriska 1 (cotă 1,50)

 

Orebro se află pe locul doi în liga secundă din Suedia, cu un punct sub prima clasată şi cu un singur punct avans faţă de locul trei (doar primele două clasate promovează direct). Miza e cu atât mai mare pentru Orebro, mai ales pentru că nu mai sunt foarte multe etape de disputat până la final. Orebro e cea mai bună echipă pe teren propriu din ligă, cu nouă victorii şi două remize din 11 partide, în timp ce Assyriska a adus un singur punct din ultimele cinci deplasări. Oaspeţii n-au şanse la promovare şi sunt departe de retrogradare, iar forma slabă arătată în ultima vreme ne dă încredere pentru un succes al gazdelor.

 

Jyvaskyla – VPS 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,86)

 

Oaspeţii au fost până nu demult în lupta pentru titlu şi chiar dacă au avut o serie mai slabă de rezultate, acum ţintesc locul trei, cel care duce în Europa League. Pentru a-şi îndeplini obiectivul au nevoie de un succes pe terenul ultimei clasate Jyvaskyla, care e aproape retrogradată, fiind la zece puncte distanţă de salvare. Totuşi, pentru că ne permite şi cota, jucăm prudent şi ne primim banii înapoi în caz de egal.

Citit 2482 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Septembrie 2013 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.