Colectă la stadionul Oţelul pentru victimele potopului de noaptea trecută

Colectă la stadionul Oţelul pentru victimele potopului de noaptea trecută
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Oţelul, împreună cu suporterii din galeria echipei gălăţene, încearcă să mai aline din suferinţa persoanelor afectate de inundaţiile fără precedent de noaptea trecută din judeţul Galaţi, anunţând deschiderea unui punct de colectare la stadion, pentru donaţii constând în lucruri necesare celor loviţi de potop.

FC Oțelul Galați este alături de familiile îndurerate și nu poate rămâne impasibil la suferința cauzată de aceste evenimente nedorite și își declară suportul necondiționat pentru toate victimele din județul nostru. De asemenea, la demersul nostru a raliat si galeria roș-alb-albastră, iar împreună facem un apel către toți suporterii echipei, și nu numai, să încercăm să mai diminuăm din suferință, prin acordarea unui sprijin, atât moral, dar mai ales material, persoanelor aflate în dificultate. În acest sens, FC Oțelul Galați roagă pe cei ce doresc să ajute să se prezinte la punctul de colectare situat la stadionul Oțelul și să contribuie cu lucruri atât de necesare sufletelor cuprinse de durere (apa, alimente, pături, etc.), urmând ca pachetele să fie distribuite mâine către zonele afectate. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!”, se precizează într-un comunicat al clubului gălăţean.

De asemenea, Narcis Răducan, director general al FC Oţelul, a spus că se intenţionează ca toate încasările din partida de duminică cu Astra, de pe teren propriu, din etapa a 7-a a Ligii I, să fie donate sinistraţilor.

În noaptea de miercuri spre joi în judeţul Galaţi au fost ploi torenţiale de o intensitate fără precedent, în unele locuri înregistrându-se 140 de litri/metru pătrat, cu mult peste maximul istoric de până acum. Nivelui apei a atins un metru şi jumătate în casele din mai multe comune, nouă persoane pierzându-şi viaţa, printre care şi un copil de opt ani.

Pe drumul naţional care face legătura între Galaţi şi Tecuci, în apropierea localităţii Tudor Vladimirescu, în această după amiază, la multe ore după oprirea ploii, apa încă atingea  un metru înălţime!

Citit 1645 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2013 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.