Cristian Ciocan a pus umărul la muncă pentru a-i ajuta pe nevoiaşii din Pechea
Foto: Foto: Marian Săvăstru

Cristian Ciocan a pus umărul la muncă pentru a-i ajuta pe nevoiaşii din Pechea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Pugilistul gălăţean Cristian Ciocan, campion european WBO la categoria grea, a fost ieri în Pechea pentru a-i ajuta pe oamenii cu probleme după inundaţie. Ciocan a sărit în ajutorul oamenilor şi nu s-a sfiit deloc să-i ajute la muncă pe cei nevoiaşi.

 

“Îi ajut şi eu cum pot pe oameni, nu s-a mai văzut aşa ceva niciodată în Pechea, au ajuns unii oameni în situaţii disperate. Cu orice adversar în ring reuşeşti să-i găseşti şi puncte slabe, dar cu natura nu te pui. Eu locuiesc în Pechea într-o zonă ferită de inundaţii, dar am un văr care a avut probleme mari. Încerc să fac cât pot să-i ajut pe cei care au nevoie”, a spus Ciocan.

 

Campionul European WBO la categoria grea a stat în noaptea de miercuri spre joi, de când a sunat alarma până la 6 dimineaţa şi i-a ajutat pe oameni. După câteva ore de somn, Ciocan a pornit din nou la drum şi a ieşit în calea celor care aveau nevoie de ajutor.

 

Cristian Ciocan se află în vacanţă, la Pechea, urmând ca din luna octombrie să-şi reia antrenamentele. Ciocan are şanse mari să boxeze împotriva rusului Denys Boytsvo pentru a deveni challangerul oficial al lui Vladimir Klitshcko, campionul mondial WBO, la categoria grea. 

 

Citit 2267 ori Ultima modificare Vineri, 13 Septembrie 2013 11:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.