Pariurile zilei: Luptă de la distanţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Galatasaray - Real Madrid 2 (cotă 1,50)

 

După ce dai 100 de milioane de euro pe un singur jucător, ar fi chiar penibil să nu câştigi grupa de calificare din Liga Campionilor. E cazul celor de la Real Madrid, care sunt în grupă cu Juventus, campioana Italiei, şi n-au voie să facă paşi greşiţi dacă îşi doresc şefia grupei. Galatasaray a început slab campionatul în Turcia, iar Ronaldo, Bale, Isco şi Benzama pot profita de acest lucru. Începe astfel o luptă de la distanţă între Real şi Juve.

 

FC Copenhaga - Juventus 2 (cotă 1,40)

 

Dacă am vorbit mai sus de un club mare, cu pretenţii de câştigarea UCL, într-o deplasare cu o echipă mai slab cotată care a început ezitant campionatul, acum sunt şi mai evidente datele problemei. FC Copenhaga a strâns doar şapte puncte în opt runde, e în zona retrogradării, în timp ce Juventus n-a arătat deloc semne de slăbiciune în acest start de sezon. Ba mai mult, Liga Campionilor e miza reală în actuala ediţie pentru Juventus, după ce a câştigat campionatul în Italia două sezoane la rând.

 

Nottingham - Middlesbrough 1 (cotă 1,75)

 

Nottingham a început bine sezonul în liga a doua din Anglia, cu trei victorii din trei pe teren propriu, în timp ce Middlesbrough are un singur succes în şase partide disputate până acum. Nottingham e pe acelaşi trend ca în sezoanele trecute, fiind în apropierea locurilor de promovare, în timp ce oaspeţii sunt într-un regres constant.

Citit 2578 ori Ultima modificare Luni, 16 Septembrie 2013 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.