Pariurile zilei: Goluri în UCL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Napoli – Dortmund ambele marchează (cotă 1,55)

 

În prima etapă din Liga Campionilor se întâlnesc două echipe ofensive, Napoli şi Borussia Dortmund. Ambele formaţii au un apetit ofensiv dezvoltat, plus că au făcut achiziţii bune în această vară, mai ales în zona de atac. Napoli a marcat minimum două goluri în meciurile din campionat de până acum, iar Borussia Dortmund a marcat de fiecare dată în partidele jucate în acest start de sezon şi doar o singură dată a înscris numai un gol.

 

Austria Viena – FC Porto 2 (cotă 1,50)

 

Austria Viena pare cea mai slabă echipă din grupele Ligii Campionilor, iar cei de la FC Porto au nevoie de toate punctele din dubla cu austriecii pentru a avea şanse mari de calificare într-o grupă foarte grea, din care mai fac parte Atletico Madrid şi Zenit. Diferenţa dintre FC Porto şi Austria Viena este mult înclinată în favoarea echipei din Portugalia, astfel că e indicat să mizăm pe un succes al oaspeţilor

 

Schalke – Steaua peste 2,5 goluri (cotă 1,75)

 

Nemţii sunt învăţaţi cu goluri multe, iar Schalke nu face excepţie de la regulă. De asemenea, nici Steaua nu e genul de echipă care să bifeze meciuri cu puţine goluri, astfel că la un astfel de duel mizăm pe profilul ofensiv al echipelor şi problemele din ambele defensive. Avem nevoie de cel puţin trei goluri înscrise ca să multiplicăm banii cu 1,75.

Citit 3666 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2013 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.