Calificare în optimile Cupei/ Oţelul a trecut la pas de Chiajna

Calificare în optimile Cupei/ Oţelul a trecut la pas de Chiajna
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul a reuşit să se califice lejer în optimile Cupei României, deşi a avut de-a face cu un adversar de primă ligă, Concordia Chiajna, scor 6-2.

Gălăţenii au început tare meciul, iar Filip a deschis scorul repede cu un şut pe jos de la marginea careului (min. 7). Pe fondul unui joc pe contre, gruparea roş-alb-albastră a beneficiat de o lovitură de la 11 metri (min. 35), dar Rîmniceanu a scos penaltiul executat de Marquinhos. Totuşi, avea să se facă 2-0 până la pauză, prin golul înscris de Sîrghi, cu călcâiul, după o fază încâlcită în careul ilfovenilor.

Primul sfert de oră din repriza a doua a lămurit definitiv situaţia calificării. Oţelul a punctat de trei ori, prin autogolul lui Melinte şi reuşitele lui Marquinos şi Astafei, în timp ce Concordia a înscris prin Welington. Cireaşa de pe tort a pus-o Marquinos, care a marcat simplu, după ce Astafei a recuperat o minge pe care portarul Concordiei se pregătea să o degajeze. Nu a fost ultimul gol al meciului, Serdiuc marcând al doilea gol al oaspeţilor, pe final. Era cât pe ce să se facă 6-3, dar Onduku a ratat şi el un penalti, cu o scăriţă peste Simaitis, dar şi peste poartă.

Antrenorul Ionuţ Badea a introdus o echipă cu mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin până acum: Simaitis - Cojoc, Sîrghi (70’ Mişelăricu), Costin, Murgoci - Giurgiu, Filip - Gavrilă, Marquinhos, Iorga (66’ Pungă) - Henrique (63’ Astafei).

Oţelul va juca duminică, tot acasă, în campionat, cu Dinamo (ora 21.30).

Citit 1681 ori Ultima modificare Joi, 26 Septembrie 2013 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.