Pariurile zilei: Nu vrem surprize

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Malaga – Osasuna 1 (cotă 1,65)

Cu toate că a pierdut mulţi jucători din cauza problemelor financiare, Malaga a rămas o echipă bună a Spaniei şi se află în prima jumătate a clasamentului. Până acum, Malaga n-a avut probleme cu echipele codaşe, cum e şi cazul Osasunei, reuşind să câştige, 5-0 cu Vallecano şi 2-1 cu Almeria. De partea cealaltă, Osasuna pare să se scufunde în liga secundă, având şase înfrângeri din şapte partide.

 

Parndorf – Liefering 2 (cotă 1,75)

Ultima clasată din liga secundă a Austriei, Parndorf, ne-a încurcat săptămâna trecută cu egalul scos acasă contra celor de la Kapfenberg, scor 1-1, chiar dacă oaspeţii au avut şansa victoriei pe final, nimerind doar bara. De această dată, Parndorf întâlneşte pe Liefering, echipa de pe locul secund, cu intenţii ceva mai serioase decât Kapfenberg, astfel că avem mai mult curaj să mizăm pe un succes al oaspeţilor. Până la acest joc, Liefering a câştigat toate meciurile cu echipele din coada clasamentului.

 

Belupo – Lokomotiv Zagreb X2 (cotă 1,51)

Lokomotiv Zagreb speră să prindă un loc de cupă europeană, se află pe locul patru, cu un singur punct în spatele liderului. Pentru a putea spera la îndeplinirea obiectivului nu trebuie să piardă pe terenul penultimei clasate, Belupo, care a strâns doar şase puncte în 11 partide, fiind deja o echipă ce pare condamnată la retrogradare. Astfel, dacă nu vor fi surprize, avem toate şansele să bifăm corect toate cele trei ponturi oferite.

Citit 2318 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2013 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.