Pariurile zilei: 19 ponturi din 21 au fost corecte!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Concordia – Astra 2 (cotă 1,75)

 

Ne-a mers foarte bine în ultima săptămână cu 19 ponturi bifate corect din totalul de 21 şi vrem să menţinem rata profitului la acelaşi nivel extrem de ridicat. Liderul Ligii I, Astra Giurgiu, are un meci relativ facil de jucat pentru a-şi menţine poziţia, în deplasare contra Concordiei Chiajna, una dintre candidatele certe la retrogradare. Astra a câştigat toate cele patru jocuri din deplasare de până acum, iar în fiecare dintre ele a marcat cel puţin de trei ori: 4-0 cu Viitorul, 5-2 cu Corona, 3-1 cu Pandurii şi 4-0 cu Oţelul. De partea cealaltă, Concordia traversează o formă slabă, pierzând ultimele două jocuri fără drept de apel: 6-2 cu Oţelul în Cupa României şi 3-1 cu Ceahlăul, în campionat, unicul gol fiind marcat din penalti în prelungirile partidei.

 

Sigma Olomouc – Jilhava peste 2,5 goluri (cotă 1,70)

 

Urmărim cu mare atenţie un meci din Cupa Cehiei, acolo unde se întâlnesc două prim-divizionare, Sigma şi Jilhava. Cele două echipe sunt obişnuite cu partide în care se marchează mult. Sigma are şapte din zece meciuri în campionat cu mai mult de două goluri marcate în joc, iar Jilhava are opt din zece. Ba mai mult, cele două echipe s-au duelat în campionat, în urmă cu trei etape, scorul fiind 4-3 pentru Sigma.

 

Feirense – Uniao Madeira sub 2,5 goluri (cotă 1,55)

 

Se confruntă două dintre echipele cu cele mai mici medii de goluri din liga secundă portugheză, Feirense şi Uniao Madeira, iar din acest joc nu poate ieşi decât un duel cu puţine goluri. Feirense are numai meciuri cu mai puţin de trei goluri pe teren propriu şi opt din nouă per total, în timp ce Uniao Madeira are şapte din opt, per total, cu acelaşi bilanţ.

Citit 4180 ori Ultima modificare Vineri, 04 Octombrie 2013 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.