Pariurile zilei: Cote mari în Anglia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hyde – Gateshead 2 (cotă 2,00)

Pariem şi noi pe ce ne-a mai rămas, după ce marile campionate au intrat în pauză pentru a prilejui echipelor naţionale de a disputa ultimele jocuri din preliminariile Campionatului Mondial. Astfel, mizăm pe un meci din liga a cincea engleză, acolo unde Hyde e de departe cea mai slabă din serie, cu doar două puncte strânse în 13 partide, plus o formă mizerabilă, cu înfrângeri în şir. Oaspeţii, deşi nu ocupă un loc fruntaş, traversează o formă bună, cu trei victorii în cinci partide.

Aldershot – Luton 2 (cotă 2,20)

Din acelaşi campionat mizăm pe un succes al celor de la Luton, o echipă cu şanse la promovare, contra unui adversar aflat în plin regres, Aldershot. Gazdele ocupă penultimul loc în clasament, după ce au retrogradat anul trecut din liga a patra, şi se îndreaptă deja către liga a şasea. Luton e cea mai în formă echipă din serie, iar cu un succes ce îi pare la îndemână pe terenul celor de la Aldershot poate urca ceva poziţii, având în vedere că celelalte echipe de sus au meciuri grele.

 

Alfreton – Chester peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

Nu ne-au rămas prea multe variante, astfel că avem în vizor tot un meci din liga a cincea engleză. Mai precis, mizăm pe mai mult de două goluri înscrise în duelul dintre Alfreton şi Chester. Gazdele au 10 din 13 meciuri cu minimum trei goluri marcate în meci, iar Chester e cea mai bună echipă din deplasări la acest capitol, cu cinci jocuri din şase.

Citit 2924 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2013 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.