Pariurile zilei: Bani de scos din ofertă săracă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ponte Preta – Atletico MG 2 (cotă 2,30)

Cu toate că au rămas foarte puţine meciuri în perioada de tranziţie dintre partidele echipelor de club şi cele ale naţionalelor, totuşi am reuşit să găsim câteva partide demne de luat în calcul la pariuri. De regulă ne-a mers bine în perioadele cu oferta săracă. Astfel, în Brazilia, noaptea târziu, Atletico MG poate profita de forma slabă a echipei de pe locul 4, Botafogo, şi să-i fure locul de cupă internaţională printr-un succes la penultima clasată, Ponte Preta. Echipa gazdă e ca şi retrogradată, cu rezultate slabe în ultima vreme, în timp ce Atletico e pe trei în clasamentul formei.

 

Portuguesa – Goias 1 (cotă 2,00)

Tot în Brazilia, tot o echipă în formă. De această dată este vorba de Portuguesa, care a măturat pe jos cu ultimele echipe întâlnite pe teren propriu. Portuguesa a câştigat ultimele cinci jocuri de acasă, având golaveraj 14-1, fiind cea mai în formă echipă a Braziliei din acest punct de vedere. De partea cealaltă, Goias abia îşi mai aduce aminte de când n-a mai câştigat pe teren străin, fiind într-o scădere de formă. 

 

Qatar – Vietnam 1 (cotă 1,65)

Poate că n-o fi naţionala din Qatar vreo super-forţă în fotbal, dar nici pe vietnamezi nu-i putem suspecta de prea multă pricepere în ale jocului. Astfel, într-un amical între cele două echipe, mizăm pe gazdele de la Qatar, care se pregătesc să organizeze şi un Campionat Mondial.

Citit 2216 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2013 15:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.