Pariurile zilei: Mizăm pe tineri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Georgia U21 – Olanda U21 2 (cotă 1,50)

 

Putem profita de pauza provocată de meciurile naţionalelor chiar şi prin mize puse cu grijă la echipele de tineret şi juniori ale ţărilor aflate în campanii de calificare la turnee finale. Astfel, la Under 21, Olanda are nevoie de victorie în Georgia pentru a urca pe primul loc în grupa de calificare. Olandezii au câştigat până acum ambele jocuri, 4-0 cu Scoţia şi 1-0 cu Luxemburg, în timp ce Georgia a învins cu 3-0 pe Luxemburg, dar a pierdut, scor 0-1, cu Slovacia. Naţionala Olandei, una dintre marile forţe şi la U21, nu-şi permite să nu-şi câştige grupa de calificare.

 

Germania U19 – Belarus U19 1 şi peste 2,5 goluri (cotă 1,80)

 

Trecem de la U21 la o categorie mai mică de vârstă, la jocurile dintre naţionalele Under 19. Încă din primul meci al grupei, Germania trebuie să-şi impună serios punctul de vedere, adică o calificare la pas, aşa cum e obişnuită la toate categoriile de vârstă. Naţionala U19 a Germaniei are în componenţă jucători care au debutat deja în Bundesliga, astfel că valoarea mai mare faţă de adversar este evidentă. Şi pentru a ne rotunji cota, pe lângă un succes al gazdelor, pariem şi că vor fi înscrise mai mult de două goluri, o normă uşor de îndeplinit când vine vorba de meciurile echipelor sub 19 ani. 

 

Anglia U19 – Slovenia U19 1 (cotă 1,60)

 

Poate că n-o fi diferenţa uriaşă de valoare între Anglia şi Slovenia la Under 19, dar totuşi englezii au academii de fotbal mult mai bine dezvoltate şi n-ar trebui să aibă probleme la un joc de pe teren propriu cu Slovenia. Cota de 1,60, una destul de mare pentru un asemenea duel, poate fi pusă pe seama faptului că e abia primul joc din grupa de calificare.

Citit 2710 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2013 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.