Victoria, unica variantă pentru Badea în meciul Oţelului cu Săgeata

Victoria, unica variantă pentru Badea în meciul Oţelului cu Săgeata
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Partida de la Constanţa este prima din seria celor patru pe care antrenorul gălăţenilor trebuie să le câştige pentru a-şi salva postul


Misiunea de patru victorii din următoarele patru partide impusă de conducerea Oţelului pentru antrenorul Ionuţ Badea începe astăzi, cu jocul de la Constanţa, împotriva celor de la Săgeata Năvodari. Miza la acest joc pentru gălăţeni e cu atât mai ridicată cu cât întâlnesc o altă echipă aflată în zona retrogradării. Oţelul, pe locul 13, cu 11 puncte înfruntă echipa lui Tibor Selymeş aflată pe 12, cu un punct mai mult.

Reconfirmat în funcţie, Ionuţ Badea trebuie să câştige meciul cu Săgeata, apoi cu alte trei nou-promovate: Corona (în Cupa României), FC Botoşani şi Poli Timişoara. Pentru a-i demonstra că încă are încredere în capacităţile tehnicianului roş-alb-albaştrilor, managerul general Narcis Răducan a decis să stea pe bancă la acest meci.

„Vom fi alături de el, oferindu-i sprijin total, în acest sens m-am decis ca la următorul meci, cu Săgeata Năvodari, să stau alături de el pe banca tehnică. Totuşi, dacă nu câştigăm următoarele patru meciuri, ne despărţim. Nu este exagerat să cerem acest lucru pentru că jucăm cu cele patru nou-promovate. Este un ultimatum nu doar pentru antrenor, ci şi pentru jucători, vor avea repercusiuni şi ei dacă nu câştigă aceste partide”, a declarat Răducan.

Altfel spus, în cazul în care Oţelul nu câştigă meciul cu Săgeata, Badea va fi înlocuit imediat.

 

„Motivaţi pentru un meci bun”

 

Antrenorul Ionuţ Badea a declarat că se gândeşte doar la victorie în meciul cu Săgeata, fără să aibă în calcul ce se va întâmpla mai departe de acest joc.

„E un meci extrem de important pentru puncte şi pentru a mai urca în clasament. Suntem motivaţi pentru a face un meci bun pe care să-l şi câştigăm. Ambele echipe sunt în căutare de puncte, astfel că va fi un duel tare. Săgeata are jucători periculoşi pe benzile terenului, plus fotbalişti cu mare experienţă pe axul central”, a spus Badea.

Pentru jocul de la Constanţa cu Săgeata, tehnicianul roş-alb-albaştrilor nu se poate baza pe Marquinhos, suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene, plus Cojoc, Murgoci, Zaharia şi Silviu Ilie (accidentaţi). În schimb, vor reveni Giurgiu şi Brăneţ după ce şi-au ispăşit etapele de suspendare.

Meciul Săgeata Năvodari – Oţelul, care se joacă la Constanţa, pe stadionul „Farul”, este programat în această seară, de la ora 20.30 şi transmis în direct de DigiSport.

Citit 1162 ori Ultima modificare Duminică, 27 Octombrie 2013 14:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.