Încă un eşec pentru gălăţeni/ FCM Dunărea, învinsă de gafele fundaşilor centrali

Încă un eşec pentru gălăţeni/ FCM Dunărea, învinsă de gafele fundaşilor centrali
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotbaliştii de la FCM Dunărea au avut condiţii optime pentru a obţine prima victorie din acest campionat, însă nu le-au fructificat din cauza erorilor impardonabile din defensiva. Echipa gălăţeană a făcut cel mai bun joc din acest sezon în ceea ce priveşte faza ofensivă, a condus cu 1-0, la 1-2 adversarul a rămas în zece şi s-a egalat repede, dar tot n-a fost de ajuns. Dunărea a deschis scorul imediat după pauză prin Istrate (min. 46) la o fază creată de Radu, însă a fost egalată pe o gafă a lui Şomodean (min. 59), care a vrut să respingă şutul lui Arman Karamyan dar şi-a deviat mingea în propria poartă, pe colţul opus celui spre care plecase portarul Olaru. Apoi, la o minge lungă a adversarului, Hristian (min. 65) a ajuns primul la minge dar, din postura de ultim apărător şi presat de Arman Karamian, în locul unei execuţii simple a preferat să încerce o preluare, a ratat execuţia iar adversarul a scăpat singur cu portarul şi s-a făcut 1-2. Puşcaş, de la Clinceni, a primit al doilea galben şi a fost eliminat în min. 68, antrenorul Ion Balaur a încercat să profite înlocuind imediat un fundaş central cu un atacant, iar nou intratul Bâtfoi a egalat repede (min. 63), reluând în plasă cu capul o centrare dintr-o lovitură liberă. Însă, în locul unei aşteptate forţări a victoriei de către gazde, tot oaspeţii au înscris, după o nouă eroare  în centrul defensivei gălăţenilor: Pălimaru, deşi cu Stelian Cucu lângă el, s-a întors nestingherit cu faţa spre poartă şi a înscris pentru 2-3. După meci, antrenorul Ion Balaur tuna şi fulgera la adresa fundaşilor săi centrali: „În locul lor n-aş mai fi putut intra în vestiar de ruşine”.

FCM Dunărea a evoluat în următoare formulă: Olaru – L. Radu, Hristian (69’ Bâtfoi), Şomodean, Sorin Cucu – Stelian Cucu, Asanache – V. Florea (82’ Moroşanu), Istrate (87’ S. Drăgan) Gohoreanu – Neagu.

Cu doar două egaluri din opt partide, FCM Dunărea continuă să se afle pe ultimul loc al clasamentului.

În celelalte partide din seria I, etapa a 10-a, s-au înregistrat următoarele rezultate:Rapid Suceava – CSMS Iaşi 0-1, FC Berceni – CF Brăila 4-1, Gloria Buzău – SC Bacău 0-0 şi Unirea Târlungeni – Unirea Slobozia 0-1. Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa au stat în această rundă. Pe primele două locuri ale clasamentului se află FC Berceni şi Rapid Bucureşti, cu câte 18 puncte.

Citit 1181 ori Ultima modificare Duminică, 27 Octombrie 2013 15:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.