Ajutoare pentru sinistraţi prin gale Superkombat / Marius Stan, în Italia, la deschiderea campaniei umanitare
Foto: Marius Stan (centru), la ultima gală de box organizată în Galaţi

Ajutoare pentru sinistraţi prin gale Superkombat / Marius Stan, în Italia, la deschiderea campaniei umanitare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu ocazia festivalului oriental de la Carrara (Italia) va avea loc şi Gala Superkombat „New Heroes 6”, programată pe 3 noiembrie, de la ora 19.00, transmisă în direct de Sport.ro, iar la nivel internaţional în aproape o sută de ţări.

Cu această ocazie se va lansa campania umanitară la nivel global pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din judeţul Galaţi, din luna septembrie. La eveniment va participa şi primarul Marius Stan, încă de joi, alături de vedetele din Local Kombat, Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Sebastian Ciobanu, Benjamin Adehbuyi, Alexandru Lungu şi Bogdan Stoica.

Eduard Irimia, preşedintele SuperKombat, a spus că sunt aşteptaţi peste 100.000 de vizitatori la festivalul oriental de la Carrara, care ar putea contribui pentru victimele inundaţiilor.

„Deoarece avem expunere masivă în mass-media, am decis că e momentul nu doar să promovăm turistic anumite zone, ci să şi dăm o mână de ajutor celor care au suferit în urma calamităţilor. Deoarece finala de anul acesta este programată la Galaţi, s-a stabilit de comun acord că prima campanie va fi dedicată celor afectaţi de inundaţiile din acea zonă. La Carrara vom lansa oficial demersul nostru, este momentul ideal deoarece de-a lungul celor patru zile ale festivalului sunt aşteptaţi peste 100.000 de vizitatori. De la shaolini şi până la călugării budişti prezenţi la festival, cu toţii vor încerca să dea o mână de ajutor pentru victimele din Galaţi”, a spus Irimia.

Campania de strângere a fondurilor va avea ca punct culminant gala Superkombat de la Galaţi, de pe 21 decembrie, cel mai mare eveniment european al anului din kickboxing.

Citit 921 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2013 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.