Ajutoare pentru sinistraţi prin gale Superkombat / Marius Stan, în Italia, la deschiderea campaniei umanitare
Foto: Marius Stan (centru), la ultima gală de box organizată în Galaţi

Ajutoare pentru sinistraţi prin gale Superkombat / Marius Stan, în Italia, la deschiderea campaniei umanitare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu ocazia festivalului oriental de la Carrara (Italia) va avea loc şi Gala Superkombat „New Heroes 6”, programată pe 3 noiembrie, de la ora 19.00, transmisă în direct de Sport.ro, iar la nivel internaţional în aproape o sută de ţări.
Cu această ocazie se va lansa campania umanitară la nivel global pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din judeţul Galaţi, din luna septembrie. La eveniment va participa şi primarul Marius Stan, încă de joi, alături de vedetele din Local Kombat, Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Sebastian Ciobanu, Benjamin Adehbuyi, Alexandru Lungu şi Bogdan Stoica.
Eduard Irimia, preşedintele SuperKombat, a spus că sunt aşteptaţi peste 100.000 de vizitatori la festivalul oriental de la Carrara, care ar putea contribui pentru victimele inundaţiilor.
„Deoarece avem expunere masivă în mass-media, am decis că e momentul nu doar să promovăm turistic anumite zone, ci să şi dăm o mână de ajutor celor care au suferit în urma calamităţilor. Deoarece finala de anul acesta este programată la Galaţi, s-a stabilit de comun acord că prima campanie va fi dedicată celor afectaţi de inundaţiile din acea zonă. La Carrara vom lansa oficial demersul nostru, este momentul ideal deoarece de-a lungul celor patru zile ale festivalului sunt aşteptaţi peste 100.000 de vizitatori. De la shaolini şi până la călugării budişti prezenţi la festival, cu toţii vor încerca să dea o mână de ajutor pentru victimele din Galaţi”, a spus Irimia.
Campania de strângere a fondurilor va avea ca punct culminant gala Superkombat de la Galaţi, de pe 21 decembrie, cel mai mare eveniment european al anului din kickboxing.

Citit 849 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2013 17:37

2 comentarii

 • postat de cetatean platitor de taxe
  Miercuri, 30 Octombrie 2013 19:59
  185.26.182.***
  Avem si valea orasului domnule primar Marus Stan. Cand investiti si aici, eventual o fundatie pentru copii saraci cu parinti analfabeti?
  0
  2
  Raportează
 • postat de florin
  Miercuri, 30 Octombrie 2013 10:43
  5.13.203.***
  Consiliul Local a aprobat organizarea acestei gale in luna decembrie?Parca nu.Galatenii ar trebui sa boicoteze aceste gale prin care se sifoneaza banii nostri.Organizarea galelor trebuie organizate de privati acestia fiind interesati in acelasi timp si de profit.Atit timp cit privatii nu se ingramadesc sa organizeze aceste gale inseamna ca nu iese profit.Daca tot are bani de cheltuit d-ul Stan ar putea sai cheltuie ma gindesc cu sprijinirea cluburilor scolare,ma gindesc ca se pot organiza de exemplu acum avind gata Sala Sportului concursuri de tenis de masa,sah,hanbal,baschet etc intre scolile generale din Galati chiar intre licee .Si se pot pune chiar bilete de intrare cu niste preturi modice si sunt sigur ca parintii bunicii ar plati .Nu stiu de ce tot promovam acest sport violent si nu stiu cum se poate promova orasul prin acest sport violent.Atit stie Stan sa promoveze violenta?Daca tot se organizeaza acest turneu la Galati poate dupa vine si un raport al lui Stan in care sa ne spuna si profitul in bani si imagine.Sper totiusi ca galatenii sa boicoteze aceasta gala si in acelasi timp sper ca Consiliul Local sa indrepte aceste fonduri daca exista spre sportul din scolile si liceele din Galati.Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Sebastian Ciobanu nu reprezinta Galatiul nu reprezinta nici macar o firma din Galati.Vai de noi daca acceptam ca Catalin Morosanu sa fie imaginea Galatiului
  4
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.