Oţelul vrea antrenor din străinătate

Oţelul vrea antrenor din străinătate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei din conducerea clubului îşi doresc să finalizeze negocierile astăzi, astfel ca noul tehnician să conducă echipa de pe bancă mâine, la meciul cu braşovenii de la Corona, din Cupa României


 

Înfrângerea de luni seară, din meciul cu Săgeata Năvodari (scor 1-2), i-a fost fatală antrenorului Ionuţ Badea, care a fost demis. „În următoarele două zile vom anunţa înlocuitorul”, spunea Narcis Răducan, managerul general al echipei gălăţene, imediat după partida de la Constanţa, iar până aseară, la închiderea ediţiei, încă nu fusese luată o decizie finală. Antrenamentul de ieri a fost condus de staff-ul tehnic de la Oţelul II, Constantin Schumacher şi Daniel Florea.

Surse din interiorul clubului susţin că în linii mari s-a hotărât să se încerce aducerea unui antrenor străin, existând deja deschise mai multe piste de negocieri în acest sens, dar nu este exclus ca în cazul în care acestea nu se vor finaliza să se apeleze în ultimul moment tot la un tehnician autohton.

Printre oamenii din club se vorbea ieri de israelianul Ronny Levy, cu care Narcis Răducan a colaborat în perioada când ambii se aflau la Unirea Urziceni şi care are avantajul de cunoaşte fotbalul românesc. Acesta a fost foarte aproape de prelua în prima decadă a acestei luni echipa cipriotă Apoel Nicosia, dar totul a fost anulat în ultimul moment, astfel că Levy este acum fără angajament.

Narcis Răducan a spus că îşi doreşte ca astăzi să poată anunţa noua conducerea tehnică, cu o zi înaintea meciului din optimile de finală ale Cupei României contra braşovenilor de la Corona.

Nicio şansă pentru varianta Dorinel

Cu toate că mai multe zile la rând s-a vehiculat numele lui Dorinel Munteanu ca posibil înlocuitor al lui Ionuţ Badea, cei din conducerea clubului au infirmat această variantă. Totul pornise de la o declaraţie a managerului general al FC Oţelul, Narcis Răducan, conform căreia reîntoarcerea lui Munteanu la gruparea roş-alb-albastră este doar un vis pentru actualii conducători.

Vine pauza la timp

Deşi schimbarea lui Badea pe banca tehnică vine într-un moment nepotrivit, Oţelul urmând să joace mâine în Cupa României împotriva Coronei Braşov (ora 16.30, stadionul Oţelul), iar apoi luni, tot pe teren propriu, în campionat cu FC Botoşani (ora 21.30, în direct la DigiSport), partea bună este că după aceste două meciuri va fi o pauză de trei săptămâni din cauza partidelor de baraj ale echipei naţionale pentru calificarea la Campionatul Mondial. Astfel, în cele două weekenduri pe care noul antrenor le va avea la dispoziţie sunt şanse mari să fie perfectată şi o partidă amicală.

Citit 2114 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2013 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.