Victorie pentru Oţelul după o serie neagră de opt etape. Răducan a anunţat un antrenor din Bundesliga!

Victorie pentru Oţelul după o serie neagră de opt etape. Răducan a anunţat un antrenor din Bundesliga!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei de la Oţelul au reuşit să stopeze seria neagră de rezultate din campionat printr-un succes pe teren propriu, scor 2-1, cu FC Botoşani, după ce oaspeţii au condus la pauză prin golul reuşit de Cârjan. Golul egalizator al Oţelului a fost reuşit de Mişelăricu, în minutul 47, printr-o lovitură de cap, din centrarea lui Băjenaru, iar Henrique a punctat decisv în minutul 79, printr-un şut puternic din interiorul careului, la colţul scurt. Gălăţenii au acumulat 14 puncte după 13 etape şi ocupă locul 13 în clasament, cu patru puncte avans faţă de prima echipă clasată pe loc de retrogradare.

Echipa folosită de Schumacher (antrenor interimar): Brăneţ - Sîrghi (min. 88 Marus, la debutul în Liga I), Mişelăricu, Costin, Popescu - Cooper, Giurgiu - Marquinhos, Băjenaru (min. 69 Paraschiv), Gavrilă (min. 46 Iorga) - Henrique.

Altfel, managerul general Narcis Răducan a anunţat la sfârşitul jocului că noul antrenor al echipei vine din Bundesliga. „Vine un nou antrenor la Oţelul. Va fi unul cu experienţă mare, a antrenat mulţi ani în Bundesliga (n.r. campionatul Germaniei)”, a spus Răducan.

Pentru Oţelul urmează o deplasare la Timişoara, contra celor de la ACS Poli, luni, 11 noiembrie, de la ora 19.30 (în direct pe DolceSport).

Citit 1413 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2013 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.