Germanul Lienen, mulţumit de jocul echipei la Timişoara: „Am o echipă tehnică, dar trebuie lucrat la organizare”

Germanul Lienen, mulţumit de jocul echipei la Timişoara: „Am o echipă tehnică, dar trebuie lucrat la organizare”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul german Ewald Lienen a debutat pe banca Oţelului cu un eşec, scor 0-1, în deplasare, contra celor de la ACS Poli Timişoara. În ciuda rezultatului, Lienen s-a declarat mulţumit la finalul partidei de prestaţia echipei sale.

„Dacă mă uit doar la partidă, după mentalitate şi defensivă a fost bine, dar din păcate am pierdut. O singură echipă merita să câştige partida şi aceea e Oţelul. Trebuia să marcăm cel puţin două goluri la câte ocazii importante am avut. Am dominat toată partida, iar din partea Timişoarei n-am văzut nimic”, a spus Lienen.

Primul antrenor neamţ din Liga I a recunoscut că a fost contactat şi de alte cluburi, însă calitatea tehnică a jucătorilor de la Oţelul şi profesionalismul conducerii, l-au atras să semneze cu gruparea roş-alb-albastră.

„Am avut mai multe contacte cu alte cluburi în ultimele trei luni, dar încă de la începutam avut un contact foarte bun cu cei de la Oţelul. Sunt profesionişti cei din conducere şi m-au convins să vin. Am o echipă care stă foarte bine la capitolul tehnică, însă trebuie să mai lucrăm la organizare. Îmi place să lucrez cu oamenii care au trecut din teren la birou, aşa cum e Gabriel Vigliante. Trebuie să riscăm mai mult în ofensivă, în defensivă am avut totul sub control”, a declarat Lienen.

 

Sub semnul lui 14

În urma eşecului de luni seară, Oţelul ocupă locul 14 în clasament, cu 14 puncte din 14 partide! Următoarea clasată, FC Braşov, are cu un punct mai puţin şi este prima echipă aflată pe loc de retrogradare. Pentru gălăţeni urmează meciul de pe teren propriu cu FC Vaslui, programat vineri, 22 noiembrie, de la ora 21.00 (DigiSport). Până la sfârşitul anului calendaristic, gălăţenii vor mai juca împotriva celor de la Viitorul, Steaua, Corona şi „U” Cluj, în Liga I, plus meciul cu Steaua, din deplasare, în sferturile Cupei României.

Sursa foto: www.digi24.ro

Citit 2102 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2013 10:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.