Victorie de senzaţie pentru voleibaliştii de la Arcada Galaţi / "Nu am crezut că vom lua toate punctele"
Foto: Sursă foto: emaramures.ro

Victorie de senzaţie pentru voleibaliştii de la Arcada Galaţi / "Nu am crezut că vom lua toate punctele"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nou-promovată în prima divizie de volei masculin, echipa gălăţeană Arcada a obţinut un succes de senzaţie! Jucătorii pregătiţi de Marian Apostu au învins, în deplasare, una dintre grupările puternice ale campionatului românesc, Ştiinţa Explorări Baia Mare, echipă abonată în ultimele sezoane la primele locuri ale clasamentului.

Arcada Galaţi s-a impus în Maramureş cu scorul de 3-1 (28-26, 25-21, 31-33, 25-20), în cadrul etapei a VI-a a Diviziei A1.

Pentru formaţia noastră au evoluat: Paul Crăciun, Ştefan Romanescu, Liviu Cristudor, Liviu Râpeanu, Marian Apostu, Nicuşor Harabagiu, Doru Ghimeș (libero). Au mai jucat: Daniel Martin și Sebastian Palfi.

"Cum sperăm la fiecare meci, noi speram să luăm puncte şi din această deplasare, pentru a reuşi să evităm retrogradarea - acesta este obiectivul nostru în acest sezon. Sincer vă spun că nu am crezut că vom lua toate punctele: credeam că putem lua două seturi, dar că luăm toate punctele nu am crezut. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru că au dat dovadă de foarte multă seriozitate şi au înţeles ce doresc de la ei", a declarat antrenorul-jucător de la Arcada Galaţi, Marian Apostu, citat de emaramures.ro.

Este cea de-a doua victorie a sezonului pentru Arcada Galaţi, care sâmbătă, de la ora 18.00, va evolua tot în deplasare, pe terenul celor de la CS Volei Municipal Zalău.

Citit 1197 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2013 11:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.