Pariurile zilei: De făcut bani pentru mall

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Wolves – Oldham 1 (cotă 1,65)

 

Se apropie ziua de 21 noiembrie, atunci când e programată inaugurarea noului mall din Galaţi. Astfel, e nevoie de bani şi ne încercăm norocul la pariuri. Pentru început, din Cupa Angliei, avem un meci dezechilibrat, între liderul din liga a treia, Wolves, şi locul 18 din aceeaşi ligă, Oldham. În campionat, Wolves a câştigat şase din cele opt jocuri de pe teren propriu, în timp ce oaspeţii au pierdut şase din opt partide disputate „afară”.

 

Muntenegru U21 – Irlanda U21 1 (cotă 2,10)

 

Avem de speculat o cotă bună pentru un succes al gazdelor în meciul din grupa de calificare de la Under 21 dintre Muntenegru şi Irlanda. Deşi e egalitate de puncte în clasament, există diferenţă de valoare pe care o putem evidenţia dacă luăm fiecare rezultat în parte. Muntenegru a pierdut doar cu Germania, în deplasare, în timp ce Irlanda (cu un meci mai mult) a câştigat doar meciurile cu Feroe, codaşa grupei, iar din „dubla” cu România a scos un singur punct. Ca să fie şi mai clar, România U21 antrenată de Stelea a făcut egal şi cu Feroe, unicul punct al ultimei clasate, şi a pierdut meciul cu Muntenegru. Nu e regulă de trei simple ca la matematică, dar pentru o cotă de 2,10 merită jucat.

 

Carlise – Boreham 1 (cotă 1,45)

 

Nu-i o cotă foarte mare la meciul din Cupa Angliei dintre Carlise şi Boreham, dar nu-l putem ignora. Gazdele, din liga a treia, au avut marele noroc la tragerea la sorţi de a întâlni pe propriul teren în acest tur pe locul 19 din liga a şasea, Boreham.

Citit 3055 ori Ultima modificare Luni, 18 Noiembrie 2013 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.